Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 15:29 Temat postu: |
|
|
Witaj W klubie! Mam to samo! _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 15:58 Temat postu: |
|
|
Moja koleżanka ma to samo, żeby tego nie było to trzeba usunąć skrót w tym programie, bo skrót do tego programu to ALT+C, a po uruchomieniu go musi być ustawienie, żeby tego nie było, spróbujcie tak zrobić. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kretes245 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 16:27 Temat postu: |
|
|
Zmieniłem to wreszcie Ten program to Ati Calyst Control Center i ustawiłem na alt + shift + ctrl + c
Wreszcie mogę napisac ć _________________
Piszę poprawnie po polsku
Wróciłem
Pozdro dla Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 16:31 Temat postu: |
|
|
Kretes245 napisał: | Zmieniłem to wreszcie Ten program to Ati Calyst Control Center i ustawiłem na alt + shift + ctrl + c
Wreszcie mogę napisac ć | Tam można zrobić tak, żeby w ogóle się nie uruchamiało, chyba trzeba nacisnąć Backspace. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 16:39 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Kretes245 napisał: | Zmieniłem to wreszcie Ten program to Ati Calyst Control Center i ustawiłem na alt + shift + ctrl + c
Wreszcie mogę napisac ć | Tam można zrobić tak, żeby w ogóle się nie uruchamiało, chyba trzeba nacisnąć Backspace. |
A żeś głupotę napisał jak to wyłączy to będzie mial problem z odpaleniem kompa, bo to stery od grafy _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
Keisha Bywalec Nory
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 16:46 Temat postu: |
|
|
WRACAMY DO TEMATU! _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
Pozdrowienia dla xDominika, Michcia, Werus, Kitty, Lone Stara, Micha, Kretesa245, Dizla, Dragona, Shadica i Artura. |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 17:00 Temat postu: |
|
|
Bambosz napisał: | Artur napisał: | Kretes245 napisał: | Zmieniłem to wreszcie Ten program to Ati Calyst Control Center i ustawiłem na alt + shift + ctrl + c
Wreszcie mogę napisac ć | Tam można zrobić tak, żeby w ogóle się nie uruchamiało, chyba trzeba nacisnąć Backspace. |
A żeś głupotę napisał jak to wyłączy to będzie mial problem z odpaleniem kompa, bo to stery od grafy | Chodziło mi o brak skrótu klawiszowego, zamiast skrót wybrać to nacisnąć Backspace, ech.. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Akishi Norman
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 18:04 Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim, jest to dyslekSja, a nie dyslekCja. DYSLEKSJA.
Ja nie posiadam tego urojonego schorzenia. Tak jest, urojonego. Zgadzam się z bamboszem, dysleksja to lenistwo i głupota. Tak samo jak dysgrafia, czy jakiekolwiek inne... dysmózgowie. Autentycznych przypadków dysleksji może być... 1, 2 na szkołę, a nie po 10 na klasę... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 19:54 Temat postu: |
|
|
Popieram! Jeśli chodzi o ortografię to brak pisania ortograficznie, dysgrafia to brak uwagi na to co się pisze i tym podobne.. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Tomek 31195 Starszy Norman
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 21:02 Temat postu: |
|
|
ja mam dysleksje _________________ Spuśćmy bombę atomową na Kokoszki i Kiełpino Górne... |
|
Powrót do góry |
|
|
Shrek Działacz Podziemia
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 22:13 Temat postu: |
|
|
A to jak się czujesz jak masz dyskeksje |
|
Powrót do góry |
|
|
Keisha Bywalec Nory
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 22:15 Temat postu: |
|
|
A jak myślisz? Bo ja wiem. Czytasz coś : przeczytałeś linijkę tekstu - i nagle siup! Zapominasz co przeczytałeś. _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
Pozdrowienia dla xDominika, Michcia, Werus, Kitty, Lone Stara, Micha, Kretesa245, Dizla, Dragona, Shadica i Artura. |
|
Powrót do góry |
|
|
Shrek Działacz Podziemia
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 22:17 Temat postu: |
|
|
Ja tylko zapominam, jak pani w szkole dyktuję a ja po 2 wyrazach już nie pamiętam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Shrek Działacz Podziemia
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 22:18 Temat postu: |
|
|
byłem na badaniach ale nie mam, powiedzieli że za bardzo się stresuję. |
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 18 Kwi 2007 23:17 Temat postu: |
|
|
Dysleksja oczywiścia jest chorobą, ale da sie z nią żyć, ba nawet da sie z nią być geniuszem (Albert Einstein, Leonardo da Vinci, H.Ch. Andersen ). Niestety, w dzisiejszych czasach jest ona tylko przykrywką dla lenistwa, bo "tak jest łatwiej". Wystarczy że załatwisz sobie papiery dyslektyka i już nie musisz pisać dyktand, sprawdziany masz z obniżonym stopniem trudności itp. udogodnienia. I nie biorę tych wiadoomości tylko z teorii czy z tego co słyszałem. Znałem czy znam kilka osób, którzy mają papiery dyslektyka, lecz są normalni, tylko leniwi. Oni często się do tego przyznają, po prostu jest im to obojętne, bo najczęściej jest tak, że dyslektykiem stajesz sie dzięki rodzicom ( stajesz się, czyli masz papiery), którzy nie przyjmują do wiadomości tego, że ich dziecko jest po prostu leniwe, a nie "nienormalne". I tak jak powiedzieli moi przedmówcy, w szkole powinno być najwyżej kilka w szkole przyadków dyslekcji, a nie kilka w klasie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|