Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gregorio Roz-kreca się

|
Wysłany: 16 Kwi 2005 21:34 Temat postu: |
|
|
i bardzo dziękuję Tomkowi za napisanie solucji!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sniff Wielki Kopacz

|
Wysłany: 17 Kwi 2005 11:51 Temat postu: |
|
|
Według mnie każda część przygód Reksia jest fajna.Moje zdanie o Ufo jest proste.Jest według mnie bardzo ciekawe ale troche się pomęczyłem z wyścigiem ale jakoś przeszłem.Uważam że każda gra z Reksiem jest Cool.Reksio i Ufo charakteryzuje się tym według mnie że to sie dzieje w kosmosie.Czyli jakby koszmiczna przygoda ale także można sprawdzić nasze szare komórki i wtedy się wykombinuje jak to przejść.Mój kolega jak grał u mnie to niemógł sobie poradzić z murem ale wkońcu dałem mu małą podpowiedź i sobie poradził.Bardzo ciężko jest przejść według niego mur ale to według mnie jest najprostrze.Myśle że ci którzy nie mogą przejśc tego to wkońcu rozwiążą. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Crip Norman

|
Wysłany: 17 Kwi 2005 12:36 Temat postu: |
|
|
To Tomek już napisał solucję? Bo jeśli tak, to gdzie ona jest? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomek Bywalec Nory

|
Wysłany: 17 Kwi 2005 14:53 Temat postu: |
|
|
Solucji jeszcze nie napsięłm bo chce ją napisać ze wszystkimi szczegółami i wyjasnieniami tak aby nawet małe dzieci wiediząły dokłądnie co robić. Teraz opisuje przejscie w wiosce Ciapcilepcich.
P.S: W solucji bedzie dokałdne opisane jak przejsć scezki do wiezenie pod murem i palnszy z Kuratorem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Crip Norman

|
Wysłany: 17 Kwi 2005 15:29 Temat postu: |
|
|
Fajnie. Mam nadzieję, że szybko to napiszesz. ja ciągle nie mogę przejść zburzenia muru. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sniff Wielki Kopacz

|
Wysłany: 17 Kwi 2005 17:27 Temat postu: |
|
|
Uda się napewno kiedyś Cream prędzej czy później ale Tomek napracuje się z solucją troszke ale myśle,że jakoś sobie poradzi.Ufo było fajne.Przyznam się,że ja kiedyś utknąłem na wyścigu ale potem przeszłem i bam tu kłopot labirynt ale też przeszłem i jest cool:D _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 17 Kwi 2005 18:26 Temat postu: |
|
|
Tails mówił że trudno jest przejść wyścig. Dla mnie jest dość łatwy. Ale dla tych którzy mają problem to powiem że jak nie przejdziemy z 6 razy. To żabba się zlituje i odda nam ferment kota!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sniff Wielki Kopacz

|
Wysłany: 17 Kwi 2005 20:51 Temat postu: |
|
|
AdaCho źle zrozumialeś mojego posta.Kiedyś miałem kłopot ale już nie mam i wygrywam za pierwszym razem.Więc teraz robi się coraz łatwiej. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 17 Kwi 2005 20:56 Temat postu: |
|
|
Raczej źle napisałeś bo nie pisałeś że to było w czasie przeszłym. Więc twój błąd nie mój!!!!!!!!!Ale co tam mi konkretniej chodziło o to żeby wszyscy wiedzieli jak nie dają rady przejść tego wyścigu to za 6 razem żabba się zlituje jak do niego pójdziemy!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sniff Wielki Kopacz

|
Wysłany: 17 Kwi 2005 21:00 Temat postu: |
|
|
Wiem,źle napisałem ale sorry że napisałem,że to twój błąd ale fajnie że napisaleś.Myśle że Reksio i Ufo jest bardzo ciekawe jak inne części ale też myśle że jeżeli nie którzy nie mogą poradzić se z nie którymi momentami w grze to se poradzą. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gregorio Roz-kreca się

|
Wysłany: 18 Kwi 2005 09:04 Temat postu: |
|
|
A ja wiem jak przejść księżyc indor! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gregorio Roz-kreca się

|
Wysłany: 18 Kwi 2005 09:06 Temat postu: |
|
|
I ciągle stoję na kuranie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
DoDo Kopacz

|
Wysłany: 18 Kwi 2005 09:06 Temat postu: |
|
|
A ja wiem jak przejść całego Reksia i ufo i mogę wam do niego napisać solucję _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gregorio Roz-kreca się

|
Wysłany: 18 Kwi 2005 09:08 Temat postu: |
|
|
No to wyślij mi na maila solucję od uwolnienia kretów.Będę Ci bardzo wdzięczny.Mój adres e-mail to : gieeres1@op.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
DoDo Kopacz

|
Wysłany: 18 Kwi 2005 09:09 Temat postu: |
|
|
Jakich Kretów? Tam się ratuje kury, a nie krety, a poza tym, jak chcesz solucję to pisz na mojego e-maila _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
 |
|