Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 16 Maj 2007 15:10 Temat postu: Błędy w grach... |
|
|
Tutaj piszemy błędy związane z grami.....
W RIKN jak mnie mam Doktor Rolingstone obdarował swój Bicykl Masajają w zamian za uwolnienie....
Lecz tu jest błąd, że bicykl ma 1 koło duże a drugie małe.... Więc to bardziej przypominało Drezynę...... _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Kondi Pod-ziemniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 16 Maj 2007 15:19 Temat postu: |
|
|
A tak w ogóle słyszałeś jak Doktor mówił o bicyklu
I jak widziałeś szkielet to od szkioeletu włsńie zależy.....
On ma najpierw duże koło a potem małe, oraz do kręcenia....
Chyba, że to jest jakaś parodia...... _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Paweł96 Starszy Dźwigowy
|
Wysłany: 16 Maj 2007 15:38 Temat postu: |
|
|
Przecież bicykl tak wygląda
Ma jedno duże i jedno małe koło _________________ Wracam, jako moderator
Moderuję oliwkowym |
|
Powrót do góry |
|
|
Kondi Pod-ziemniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 11 Cze 2007 11:56 Temat postu: |
|
|
No to bum, rozczarowałem was, w dziale o czarodziejach napisałem bug z klepsydrą, to jest dopiero błąd w grze. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 11 Cze 2007 13:53 Temat postu: |
|
|
W Czarodziejach to wszystko się ledwo trzyma kupy. Cud, że w większości przypadków da się przejść grę. Niestety nic nie możemy z tym zrobić, bo tamten programista od lat nie pracuje już z nami. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 11 Cze 2007 15:24 Temat postu: |
|
|
Chodzi o Pana Admina ? A propo błędów to w czarodziejach jest taki.. hmm troszkę inny błąd nie związany z błędem w programowaniu lub w scenach tylko chodzi oto że gra jest monotonna. Ciągle chodzimy do alchomika, do alchomika, od smokręta, do smokręta, od kogoś do kogoś... i tak dalej. _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 11 Cze 2007 15:35 Temat postu: |
|
|
W RiC często powtarzają się elementy zręcznościowe.Lot na miotle,Smokręt,pojedynki magiczne,obrona murów...przez to gra jest monotonna.A teraz błąd w RiKN.Na pudełku są postawione pytania"Czy wielka podróż dookoła świata zakończy się sukcesem i czy w ogóle się zakończy?"i"Czy Willy Frogg zrobi wszystkich w balona?".Jest też napisane"Wszystkiego dowiecie się towarzysząc Reksiowi i Kretesowi w kolejnej zapierającej dech wyprawie,obfitującej w przygody i niespodzianki-w skali dotychczas niespotykanej".Nie ma w grze odpowiedzi na tamte dwa pytania. _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
piotrek Starszy Norman
|
Wysłany: 11 Cze 2007 15:37 Temat postu: |
|
|
FORUM napisał: | W RiC często powtarzają się elementy zręcznościowe.Lot na miotle,Smokręt,pojedynki magiczne,obrona murów...przez to gra jest monotonna.A teraz błąd w RiKN.Na pudełku są postawione pytania"Czy wielka podróż dookoła świata zakończy się sukcesem i czy w ogóle się zakończy?"i"Czy Willy Frogg zrobi wszystkich w balona?".Jest też napisane"Wszystkiego dowiecie się towarzysząc Reksiowi i Kretesowi w kolejnej zapierającej dech wyprawie,obfitującej w przygody i niespodzianki-w skali dotychczas niespotykanej".Nie ma w grze odpowiedzi na tamte dwa pytania. |
A właśni, że jest
Podróż się zakończyła pomyślnie, aKretes powiedział "No i zrobił nas w balona" _________________ http://www.youtube.com/watch?v=NfGNvilJ8qU&feature=related
http://www.niebieskiemyslowice.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 11 Cze 2007 15:42 Temat postu: |
|
|
Tak, bo cytuje kretesa "Czytałem to kiedyś, uda ci się zostanie ci jeden dzień czy jakoś tak" _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 11 Cze 2007 22:16 Temat postu: |
|
|
Lone Star napisał: | Chodzi o Pana Admina ? A propo błędów to w czarodziejach jest taki.. hmm troszkę inny błąd nie związany z błędem w programowaniu lub w scenach tylko chodzi oto że gra jest monotonna. Ciągle chodzimy do alchomika, do alchomika, od smokręta, do smokręta, od kogoś do kogoś... i tak dalej. | Co? Mi się to właśnie podoba, dlatego gra jest taka ciekawa, najwięcej gier z Reksiem, w które grałem, to RiC, byłem uzależniony chyba od tej części. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 12 Cze 2007 14:40 Temat postu: |
|
|
A ja nie. Można by było zrobić np więcej krain. _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
piotrek Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 12 Cze 2007 16:44 Temat postu: |
|
|
Nie wiecie o czym mówicie
To cud, że ta gra w ogóle istnieje. Wprowadzilismy tam tyle nowych dla nas rzeczy (chodznie dowolne, nieliniowa fabuła, losowe rozstrzygnięcie, dialogi, punty doswiadczenia, naukę czarów), że dziś bym się drugi raz na to nie zdecydował. Ostatnie 6 tygodni pracy nad projektem to było po 16-20 godzin dziennie z weekendami włącznie. Ostatni tydzień spałem na podłodze pod biurkiem
Aż tak monotonna to nie jest - w Wehikule też powtarzały się moduły i jakoś nikt specjalnie nie narzekał. Osobiście wolę wykorzystać w grze tę samą zabawę trzykrotnie niz raz, ale za to 3 etapy jeden po drugim ( własnie tak było ze smokretem, miotłą i obroną murów) _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
|