Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 21 Cze 2007 13:52 Temat postu: Historia waszych nicków |
|
|
Oj długo juz nasze forum działa, a część z was jest tu od tak dawna...
Tak mnie naszło... jako ze kompletnie nie wiem kto jest dzisiaj kim przez to, że tyle razy zmieniały się wasze nicki, a mało kto stosuje się do regulaminu i umieszcza w podpisie info, kim był kiedyś, tako chciałbym żebyście to wypisali historię swoich kolejnych nicki na forum. najlepiej z krótkimi uzasadnieniami, czemu je zmienialiście i jeszcze jakich uzywaliscie avatarów. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
mycha Starszy Norman
|
Wysłany: 21 Cze 2007 13:59 Temat postu: |
|
|
nicku nigdy nie zmieniałem, ale na początku miałem avatar Spielmaustera. Dosyć niedawno zmieniłem na Tomusia. Abydwa avy wybrałem ze względu na nick, który z kolei pochodzi od nazwiska. _________________ Amigos, no more tears... |
|
Powrót do góry |
|
|
Shochuu Działacz Podziemia
|
Wysłany: 21 Cze 2007 14:07 Temat postu: |
|
|
Jeżeli to się liczy, to zmieniłem mar na Mar
Avatarów miałem dużo: Kot w butach,kapitan Nemo,babc Kretesa,Bosman a teraz mam Mimli`ego . Jeszcze kiedyś kogoś miałem, ale nie pamiętam |
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 21 Cze 2007 14:07 Temat postu: |
|
|
Nicka nie zmieniałem. A avatar na początku tyranozur bo był
bardzo farny a potem jak dodali nowe to na robota drogowego.
Ps. Dla nie kumatych o co chodzi pogrubieniu to chodzi o to
że w nazwie jest cząstka bot. _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 21 Cze 2007 14:28 Temat postu: |
|
|
Avków to nie pamiętam ;p. Ale nicki to dużo rady zmieniałem... xP. Hm, i chyba zostanę przy Zupie, albo wrócę do Tailsa ;x. A czemu zmieniałem? Tego sam nie wiem, jakoś tak mnie napadło... xP. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 21 Cze 2007 15:08 Temat postu: |
|
|
Na początku miałem Dizel potem Felix i wróciłem do Dizla.
Emblemat? chyba to był Bulbo ,ale nie powiem na 100%
Potem latałem między różnymi avatarami ,ale teraz co pamiętam to miałem Barandalfa, Waldiego Morsa, Ryżokitowca Egipskiego, póżniej Średniowiecznego a następnie wygrałem KonkursLiteracki i otrzymałem Avatar Darth'a Miaul'a |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 21 Cze 2007 15:30 Temat postu: |
|
|
Ja byłam Euresanda i będę Euresanda. To się wzięło od tego, że robiłam z bratem na kartce nowe układy planetarne. Euresanda to gwiazda w układzie Łokola. A avatary hmmm... Najpierw miałam Dame Kure, Potem Lisiczke z Szangrila, Następnie Molly, Póżniej Wande Niken i Teraz mam Masajajkę. Lubie mieć dziewczyny na avatarach . |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 21 Cze 2007 15:36 Temat postu: |
|
|
He he, chodzi o tych "starszych" użytkowników.
@topic
Nicka miałem prawie zawsze ten sam (tylko na początku przez trzy dni), a emblemat mam ten sam. Napisałem tylko po to by spamu nie było. _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 21 Cze 2007 15:59 Temat postu: |
|
|
Ja nicka nie zmieniałem nigdy, tak samo z avatarem. I chyba zostanę przy Bobromirze, taki pocieszny jest z lekka. |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 21 Cze 2007 17:25 Temat postu: |
|
|
I to się zgadza.
Ja najpierw miałem Artur, potem zmieniłem na Burektor Artur i znowu wróciłem do Artura. Ze zmienionym byłem zaledwie kilka dni lub coś w tym stylu. Emblemat taką rolę tu odgrywa? xD Miałem na początku hm, lisa, potem tego co teraz mam, następnie Burektora i znowu tego co teraz posiadam.
chyba.. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 21 Cze 2007 19:15 Temat postu: |
|
|
Jak ciebie Artur nie było to też miałem nick Artur Potem zmieniłem na Lone Star. Przez dłuższy czas go miałem. (Ulubiony bohater filmu Kosmiczne Jaja) Chwilowo (jakiś tydzień) miałem Człepsio. Niedawno Babć Artur a teraz znów Lone Star.. aha. I kiedyś byłem Młotson ale też chwilowo. Na zawsze zostanę Lone Starem bo po pierwsze większość użytkowników się przyzwyczaiła, a po drugie lubie ten nick Aha.. ta data w moim nicku jest "Fałszywa" tak na prawde pojawiłem się chyba około czerwca 2005 albo wcześniej. Wtedy jak "Wybuchła" afera z tym że nie będzie Nemo. A potem maciek_o zmienił mi hasło i musiałem założyć nowe konto. _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
kamilio Norman
|
Wysłany: 21 Cze 2007 20:03 Temat postu: |
|
|
od początku oglądam spider-mana i moją ulubioną postacią jest Venom. |
|
Powrót do góry |
|
|
KUBA MAJEWSKI Roz-kreca się
|
Wysłany: 21 Cze 2007 20:34 Temat postu: |
|
|
Nicków nigdy nie zmianiałem i emblematów. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilio Norman
|
Wysłany: 22 Cze 2007 07:19 Temat postu: |
|
|
bo jesteś nowy na forum i komu by się tak chciało co 3 sekundy zmieniać eblemat. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek.98 Starszy Norman
|
Wysłany: 22 Cze 2007 07:58 Temat postu: |
|
|
nick moje oznacza imie i datę urodzenia a emblemat miałem różne i ciągle powracałem do białego królika i Spiel Maustera a dlaczego? Biały Królik jest królikiem i je nawet lubie i myszy też czasami i już chyba nigdy nie zmienię tego _________________ Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366 |
|
Powrót do góry |
|
|
|