FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Prawdziwe Przypadki Reksia
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Przygody Reksia Strona Główna -> Opowiadania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy podoba wam się temat ?
Tak , bardzo lubię opowiadania .
13%
 13%  [ 2 ]
Trochę
0%
 0%  [ 0 ]
Nie
20%
 20%  [ 3 ]
Najgorszy jaki widział(em,am)
66%
 66%  [ 10 ]
Wszystkich Głosów : 15

Autor Wiadomość
Artur
Operator Łopaty

PostWysłany: 30 Cze 2007 00:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Shrek napisał:
On ich nie wymyślił tylko skopiował pomysł kogos kto na tym siedział kilka misiaćy.
Kto nie grał w jakieś gry z Reksia to będzie mógł sobie o nich przeczytać, np. sandi565. oczko
Sempertus Snejk
Norman

PostWysłany: 30 Cze 2007 13:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rozdział kolejny

Reksio kręcił korbą i kretes przesuwał się tak jak dywany , przeskoczył nad aligatorem i włożył płyte do gramofonu . Z gramofonu wyszły dźwięki mantry ibisa . Kretes z reksiem zszedli na dół . Weszli do piramidy i kretes złamał pismo hieroglificzne . Wystukał kod i drzwi stanęły otworem . Reksio wziął od Jonesa notes archeologa . Weszli przez drzwi do komnaty starożytnych kretonów . Reksio rysował wszystkie obrazy . Na końcu korytarza znajdował się wejście do podziemi , Kretes zagłębił się w podziemiach . Nagle 2 mumionki goniły kretesa , kretes przebiegł szybko pod dynamitem i zniszczył mumionki . Za mumionkami była 1 część tablicy , kretes schowa ją do kieszeni . Zszedł głębiej i znalazł 2 część . 3 część była w środku ściany . Kretes mając tylko 2 bomby wysadził ściane i 3 część spadła na dół , kretes miał szczęście tablica spadła prawie w otchłań mumionków . Rzekł do reksia - reksiu możesz mnie wyciągać . Reksio bardzo wolno wyciągał kretesa by nie upuścił tablic . Po wielu minutach Reksio wyciągnął kretesa . Kretes i Reksio włożyli tablice do otworu i kretes odczytał je :

,, WITAM JA BÓG SŁOŃCA AMON KRETES ODKRYWAM MOŻLIWOŚCI PODRÓŻY W CZASIE , WIĘC RUSZAM DO KRAINY SZANGRILLA BY ODKRYĆ TAJEMNICE MOICH PRZODKÓW ,,

Kretes rzekł - słyszałeś reksiu , podróżę w czasie , lepiej ruszajmy do tej krainy . Reksio z Kretesem wyszli z piramidy i głównie kretes zastanawiałsię : jak mamy dojść do szangrilla ? Reksio rzekł - tam jakaś żeba chce odlecieć spytajmy się czy nam pomoże .

C.D.N w kolejnym rozdziale

CZY REKSIO I KRETES ZBUDUJĄ BALON ?
CZY UDA IM SIĘ DOLECIEĆ DO SHANGRILLA ?

W Gwardi Naruto moderuje pomarańczowym
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Shrek
Działacz Podziemia

PostWysłany: 30 Cze 2007 14:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Piszę się Szan Gri La.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Sempertus Snejk
Norman

PostWysłany: 30 Cze 2007 14:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co on wyrabia Shrek ?

Niech Sz.K coś mu wyśle na PW !

Skandal , mówić tak do Shreka na moim temacie .

Moda zróbcie coś z nim ale jescze jedno .

Jak zrobicie mnie moderatorem to usune go z tematu bo to moja sprawa , prosze zróbcie mnie moderatorem !

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Shrek
Działacz Podziemia

PostWysłany: 30 Cze 2007 14:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To jest bot, napisał jeden post i już nie wejdzie na forum. (chyba)

A co do opowiadania 10/10.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gość

PostWysłany: 30 Cze 2007 14:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Opowiadanie 9/10 podoba mi się
Powrót do góry
Topek
Doradca Budowlańców

PostWysłany: 30 Cze 2007 16:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To nie był bot spamujący, tylko noramlny użytkownik. Już go nie ma oczko
Sempertus Snejk, już mówiliśmy, że narazie nie potrzeba nowych modów. Jak będzie potzreba, to poinformujemy.
I na przyszłość, jeżeli jeszcze raz coś takiego się pojawi ( to co zrobił huligan13) to czym prędzej informujcie nas o tym. Wtedy my poczynimy pewne dość ostre środki uśmiechnięty
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Sempertus Snejk
Norman

PostWysłany: 01 Lip 2007 10:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Topek dlaczego jeszcze ja i nikt więcej .

Powrót do góry
Sempertus Snejk
Norman

PostWysłany: 01 Lip 2007 10:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rozdział kolejny

Reksio podszedł do dziwnie wyglądającej żebie i rzekł - czy możemy polecieć z panem do szangrilla ? Najpierw przedstawcie się ja jestem Willy Frog , podróżuje do okoła świata za minute musze być na wyspie .
Reksio rzkł - ja jestem Dzielny Pies reksio a to kret kretes . Willy rzekł - to ty jesteś tym psem co ponoć uratował kury i pokonał kuratora , no brawo , ja nie moge was zabrać zróbcie własny balon taki jak ja . Kretes rzekł - a kotfica też ? Willy frog rzekł - nie weźcie ją sobie . Po chwily Frog odleciał a kretes gdy reksio patrzył na balon froga zbudował balon zwany gigant monsun . Reksio i Kretes wsiadli na pokład balonu .Lecieli lecieli aż wreszcie dolecieli . Zauważyli Tu Hinduske co kretes ją widział w pociągu . A ona - pomóżcie mi Kapitan nemo został uprowadzony , a tak nazywam się Kari Mata Hari . KMH dała reksiowi miecz i z kretesem zagłebił się w ciemny las. Kretes z przerażenia rzekł - reksiu to widze kapitana nemo jest w garze z jakimś kogutem . Kretes wymyślił podstęp :
Reksio udawając niezywego sprawił że masajaje zanieśli go do kotła razem z nemo i kogutem . Kretes wszedł do wioski i uwolnił reksia. Spytali się kapitana nemo co się stało : Kapitanie co się stało ? Kapitan ledwo mówiąc rzekł - czyściłem nautilusa aż nagle ci masajaje porwali mnie , zróbcie coś uratujcie nas ! Kretes i Reksio musieli coś wymyśleć żeby uwolnić nemo i koguta.

CZY REKSIO I KRETES UWOLNIĄ JAKOŚ NEMO I ROLINGSTONA ?
CZY NAUTILUS DOPŁYNIE DO INDI ?

Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 01 Lip 2007 12:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ładne podoba mi się 8/10
Powrót do góry
Szaman
Stawia Opór

PostWysłany: 02 Lip 2007 16:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

CENZURA
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Szaman
Stawia Opór

PostWysłany: 02 Lip 2007 16:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

CENZURA
Powrót do góry
Szaman
Stawia Opór

PostWysłany: 02 Lip 2007 16:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

CENZURA
Powrót do góry
Sempertus Snejk
Norman

PostWysłany: 02 Lip 2007 16:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Topek znowu jakiś bot tu jest .

Powrót do góry
Sempertus Snejk
Norman

PostWysłany: 02 Lip 2007 16:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ROZDZIAŁ KOLEJNY

Reksio zobaczył ogromną kure i z kretesem weszli do niej .
Po paru minutach cała wioska wrzeszczała : pingweje lezą .
Kretes sterował nogami a reksio rzucał kokosami w pingwejów .
Po bombardowaniu Pingweje uciekli . Za uwolnienie masajajów od pingwejów masajaje uwolnili Nemo I rolingstona . Reksio rzekł do Nemo : Może nas pan zabrać do Szangrila ? Nemo zamyślił się i rzekł - do Szangrila nie moge ale do INDI moge wsiadajcie na pokłada nautilusa .
Rolingstone rzekł - powodzenia ja wracam do londynu .
Nautilus zagłębił się w głębiach morza . W czasie podróży gdy kretes spał KMH i reksio rozmawiali sobie o życiu - Reksio czuje żę je zniose ! Nemo zatrzymał Nautilusa i rzekł - jajko ? KMH rzekła - nie roztanie a nie jajko !
Kretes rzekł - O matku nemo ruszaj bo żeś mni obudził ! Nemo ledwo mówiąc rzekł - Już ruszam a ciebie przepraszam Kretesie , to były sprawy rodzinne . Po paru sekundach Nautilus wypłynął na powierzchnie .

Nemo rzekł - pamiętajcie żeby nie zboczyć z drogi powodzenia bul bul bul .

Kretes reksio i kmh wsiedli do pociągu i pojechali do SZANGRILLA .

CZY REKSIO I KRETES SPOTKAJĄ MĘDRCÓW ?
CZY UCIEKNĄ PRZED BAKTERIAMI KOLI ?

Powrót do góry
   Odpowiedz do tematu    Forum Przygody Reksia Strona Główna -> Opowiadania
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 7 z 10

Skocz do: