Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
O co tu chodzi? |
Ufo samo porwało kornelka na szefa |
|
41% |
[ 32 ] |
To jakiś błąd |
|
5% |
[ 4 ] |
Hm...dziwne nie mam pojęcia |
|
23% |
[ 18 ] |
Coś innego |
|
29% |
[ 23 ] |
|
Wszystkich Głosów : 77 |
|
Autor |
Wiadomość |
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 04 Sie 2007 19:31 Temat postu: Hm....Dziwne... |
|
|
Posłuchajcie.
kogut Wynalazca napisał: | Najpierw zabrali mi jednojajowego brata. Kornelka |
Jak zabarli? Jeśli Kornelek władał ufm ptem to kto najpierw? Bo ufo samo by go nie wciągnęło, żeby był ich szefem coś tu nie gra.Albo to błąd w grze , albo dziwna sytuacja. Jak myślicie? _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 04 Sie 2007 20:14 Temat postu: |
|
|
Ja chyba znam odpowiedź.Gdy Kornelek postanowił podbić wszechświat kazał Ufokurom zabrać go z podwórka.Dla Koguta wyglądało to jak porwanie.Proszę dodać tę opcję do ankiety. _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Bastek Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 04 Sie 2007 20:47 Temat postu: |
|
|
Ja myślę że wtedy jakiś tyran władał kosmosem i chciał podbić ziemię i pewnie ufo podleciało nad podwórkiem Reksia i kiedy kogut bronił się przed najeźdźcami złapali Kornelka i niechcący wystartowali _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 05 Sie 2007 03:31 Temat postu: |
|
|
Według mnie to nie porwano go, tylko sam poleciał. Zaznaczyłem ostatnią opcję. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 05 Sie 2007 12:56 Temat postu: |
|
|
FORUM napisał: | Ja chyba znam odpowiedź.Gdy Kornelek postanowił podbić wszechświat kazał Ufokurom zabrać go z podwórka.Dla Koguta wyglądało to jak porwanie.Proszę dodać tę opcję do ankiety. |
To chyba najbardziej prawdopodobne i najlepsze wyjaśnienie<tak sądzę>, przychylam się do zdania FORUMa |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 10 Sie 2007 14:03 Temat postu: |
|
|
Kornelek uciekł z podwórka, a Kogut myślał, że ufo go porwało. |
|
Powrót do góry |
|
|
pakit Wydalony z Nory
|
|
Powrót do góry |
|
|
pakit Wydalony z Nory
|
Wysłany: 10 Sie 2007 16:33 Temat postu: |
|
|
A to nie był kurator.
Oj,zapomniałem to dodać.
Bardzo przepraszam. _________________ http://flamingclub.abc.pl - graj
|
|
Powrót do góry |
|
|
Paweł96 Starszy Dźwigowy
|
Wysłany: 13 Sie 2007 15:49 Temat postu: |
|
|
Według Mnie to Kornelek zbudował wajchadłowiec podobny do tego co zbudował Kogut Wynalazca bo obydwoje na przykład odziedziczyli taki twórczy umysł po Mamie lub tacie
A kiedy Kornelek zbudował wajhadłowiec to poleciał w kosmos i się natkną na planetę Kuran na której była jedna Ufokura.Założyli rodzinę urodzili wiele Ufokur i byli to ich pomocnice i pomocnicy.Potem spenetrowali resztę kosmosu i natkneli się na krety które chciały polecieć z nimi ale Kurator ze swoją żoną się nie zgodzili.
Ale Krety weszły do wajhadłowca tak żeby nikt nie zauważył i poleciały na Kuran,a tam założyli ruch oporu przeciwko Kuratorowi
Chyba to jest możliwe.Co nie ?? _________________ Wracam, jako moderator
Moderuję oliwkowym |
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 21 Sie 2007 19:41 Temat postu: |
|
|
To jakieś bzdury.Kornelek nie ma takiego twórczego umysłu,co ma Kogut Wynalazca.Gdyby miał,to on również wymyślałby różne schematy.Kretoni chyba mieszkali na Kuranie zanim Kornelek postanowił podbić wszechświat.Ruch oporu Kretonów istniał chyba zanim Kornelek postanowił podbić wszechświat.Molly powiedziała,że Kurator część porwanych kur wcielił do swojej armii.Miała na myśli Ufokury.Kornelek nie żenił się z żadną Ufokurą.Tyzyfona słusznie zauważyła,że moja teoria jest najbardziej prawdopodobna. _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 21 Sie 2007 20:15 Temat postu: |
|
|
No ja się z tobą zgadzam, to bardzo prawdopodobne. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 22 Sie 2007 10:43 Temat postu: |
|
|
FORUM napisał: | To jakieś bzdury.Kornelek nie ma takiego twórczego umysłu,co ma Kogut Wynalazca.Gdyby miał,to on również wymyślałby różne schematy.Kretoni chyba mieszkali na Kuranie zanim Kornelek postanowił podbić wszechświat.Ruch oporu Kretonów istniał chyba zanim Kornelek postanowił podbić wszechświat.Molly powiedziała,że Kurator część porwanych kur wcielił do swojej armii.Miała na myśli Ufokury.Kornelek nie żenił się z żadną Ufokurą.Tyzyfona słusznie zauważyła,że moja teoria jest najbardziej prawdopodobna. |
Z jednym się tylko z tobą nie zgadzam chodzi o ten twórczy umysł skoro zaczął budować jajo Śmierdzi to musiał mieć dość twórczy umysł bo kto bez niego wpadł by na tak dobry pomysł; więc musiał mieć chociaż w połowie taki umysł jak kogut wynalazca |
|
Powrót do góry |
|
|
pakit Wydalony z Nory
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kreton Norman
|
Wysłany: 24 Sie 2007 09:12 Temat postu: |
|
|
Nie, nie, nie TO jest parodia ze Star Warsa, że imperator zabrał Anakina Skywalkera do swojej bazy. Tak samo pewnie jakiś wczesny władca UFO go porwał i potem przywódcą stał się Kornelek _________________ Pff... |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 24 Sie 2007 11:42 Temat postu: |
|
|
Bardzo możliwe. |
|
Powrót do góry |