Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kamilio Norman
|
Wysłany: 28 Cze 2007 10:39 Temat postu: |
|
|
no fajnie by było. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kondi Pod-ziemniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 28 Cze 2007 11:42 Temat postu: |
|
|
Dizel napisał: | Ja bym się chciał zieloną, ech... Szkoda , że nie można było wygrac więcej kasy.... | Nie wygrać,tylko zarobić.A ten temat jest trochę niemądry. _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 28 Cze 2007 17:29 Temat postu: |
|
|
Kondi napisał: | Ja uważam, że nie! Ale i tak AM nie zrobi 2-ójki. | A skąd wiesz? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kondi Pod-ziemniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sempertus Snejk Norman
Dołączył: 04 Maj 2007 Posty: 112 Skąd: Wioska Ukryta w Liściach
|
Wysłany: 28 Cze 2007 19:34 Temat postu: |
|
|
ja chciałbym przeleciec się czerwoną ale za dużo kasy . _________________ Oficjalne forum o naruto : www.ninjanaruto.vdd.pl < [zapraszam tych co lubią naruto i nietylko]
W Gwardi Naruto moderuje pomarańczowym |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 29 Cze 2007 13:59 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Można też wypuścić jakieś łatki do gry, a nawet dać dodatek z edycją mioteł czy czegoś innego i do sklepu.
Dizel napisał: | No tak Niech Najlepiej AIDEMMEDIA zrobi RISP 2, RIU 2, RIC2, RIWC2,RIKN2 i RIKWA 2. Ale po co? To jest bez sensu, żeby powtarzac przygodę na temat tej samej fabuły.....A nie można kupic, Bo Bambus 2000 Kosztował 1 tysiaka, i nie można go było kupic. Inne miotły kosztowały o wiele więcej... A pozatym Czarodzieje Burektor i Gulguldryk wyznaczyli 2 nagrody po 500 worków złota, więc latego nie można było kupic tych mioteł. | Ja nie chcę dwójki każdej z części tylko RiC! Właściwie fajnie by było, gdyby było dla każdej części. Wszystko by było ulepszone, super. Można by w dwójce coś jeszcze dodać, fajnie by było, gdyby w krainie bajek coś było. Można by zrobić różne poziomy gry. |
Mi wystarczy jedynka. A pozatym nie mam pieniędzy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Rekin Bywalec Nory
|
Wysłany: 16 Sie 2007 15:26 Temat postu: Ja |
|
|
Ja bym chciał czerwoną kto wie może zrobią łatke. |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 16 Sie 2007 16:37 Temat postu: |
|
|
Łatka byłaby odpowiednia, np. alchomik ogłosiłby konkurs kto zrobi lepszy eliksir zamieniający zamek na klucz w zamek-pałac i jak kto wygra dostanie 3000 _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
tomciu24 Roz-krecony
|
Wysłany: 17 Sie 2007 08:24 Temat postu: |
|
|
powinni dać więcej ofert pracy bo na przykład Al-chomik nie musi być na wczasach w Hobbitonie tylko weśmy że daje pieniądze za określoną liczbę eliksirów starczyłoby 19 900 |
|
Powrót do góry |
|
|
Kreton Norman
|
Wysłany: 24 Sie 2007 09:18 Temat postu: |
|
|
Nie pomyśleliście, że gdybyśmy kupili inną miotłe to Kretes nie miałby na czym jeździć? Przecież tylko do bambusa była szufelka gratis _________________ Pff... |
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 24 Sie 2007 09:28 Temat postu: |
|
|
Kreton napisał: | Nie pomyśleliście, że gdybyśmy kupili inną miotłe to Kretes nie miałby na czym jeździć? Przecież tylko do bambusa była szufelka gratis | Nie,do każdej latającej miotły była dodawana darmowa szufelka... Czego to ty nie wymyślisz,żeby sobie posta nabić...kiedyś taki nie byłeś... _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kreton Norman
|
Wysłany: 24 Sie 2007 15:01 Temat postu: |
|
|
Przepraszam Cę bardzo ale ja pisze na temat i tyle _________________ Pff... |
|
Powrót do góry |
|
|
pakit Wydalony z Nory
|
Wysłany: 25 Sie 2007 07:26 Temat postu: |
|
|
Mogliście napisać na PW,a nie posty nabijać. end off topic! _________________ http://flamingclub.abc.pl - graj
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 12 Lis 2007 16:25 Temat postu: |
|
|
ja sam uważam że łatka byłaby najlepszym pomysłem ale AM raczej jej nie wypuści... poza tym Bambus 2000 to dobra miotła! |
|
Powrót do góry |
|
|
|