Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 24 Kwi 2005 09:42 Temat postu: |
|
|
I co Administratorze, która gra przeszła jako tako próbę. Jestem tego ciekaw i czy w ogóle coś było dobre na grę w testach próbach i takie tam! A co nie przeszło prób,(czyli co nie nadaje się zbyt na grę). Chcę znać opinię, bo może zobaczymy, jakiego typu gra najlepiej wypali? Proszę o informacje jak pewnie zresztą chcą o tym wiedzieć wszyscy użytkownicy! Chyba, że gra żadna jako tako jeszcze nie przeszła testów na grę to pomyślimy dalej nad pomysłem. A może jakąś wy moderatorzy gierkę macie do zaproponowania? |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 25 Kwi 2005 21:32 Temat postu: |
|
|
Nom,ja tez jestem ciekaw jak z próbami wyszło _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
PanAdministrator Zaginiony w Akcji
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 15:56 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że próby były udane. Wasze pomysły były bardzo dobre i staraliśmy się wymyśleć coś, co mogłoby połączyć je wszystkie.
Dodatkowo próbowałem wpleść w to wszystko jakiś świeży pomysł, który wykorzystałby możliwości grania na kilku graczy i zrobił nasza grę większą, do grania na dłużej.
Moja propozycja jest następująca: Gra będzie z pozoru przypominała nasze Reksiowe labirynty, tylko, że nie w widoku od góry, ale w tak. zwanej izometrii. (Mówiąc w wielkim skrócie izometria to taki sposób wyświetlania grafiki nieco od góry z ukosa). Będziemy zwiedzać różne komnaty, zbierać specjalne przedmioty, będziemy mieć misję do wykonania i ..... chwilowo nie chcę Wam zdradzać nic więcej, ale będzie naprawdę fajna, długa i pełna niespodzianek.
Nie chcę teraz zepsuć całej zabawy, więc z większym opisem wstrzymam się jeszcze chwilkę, aż zbiorę i napiszę dokładniej co mamy do zrobienia.
Tymczasem napiszcie, co o tym myślicie? _________________ Zapraszam do Kąta Programowania, gdzie robimy naszą grę.
Ostatnio zmieniony przez PanAdministrator dnia 28 Kwi 2005 12:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 16:01 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobry pomysł panie administratorze, ja wiem o co panu chodzi. Ja w coś podobnnego grąłem ale niezdradze o co chodzi.Jest bardzo,ale to bardzo ciekawy pomysł. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 16:03 Temat postu: |
|
|
Grałeś w coś podobnego ale to nie będzie to więc i tak nie wiesz o co chodzi źle zrozumiales pomysł pana administratora. No ja o tym myśle że to świety pomysł czyli gierka będzie w sobie liczyć zręcznościówke jak i przygodową logike dobre mnie tam się ten pomysł podoba nawet bardzo!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 16:05 Temat postu: |
|
|
Mamy zawsze dobre rady od pana Administratora _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 16:46 Temat postu: |
|
|
Tails napisał: | Mamy zawsze dobre rady od pana Administratora | Zgadzam sie z toba Tails _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 18:43 Temat postu: |
|
|
Bardzo sie ciesze Michciu że sie że mną zgadzasz _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 19:29 Temat postu: |
|
|
BRAWA!!! Wreszcie jakieś nowiny związane z grą ( świetną grą). Fajnie że już niedługo powstanie taka gra. A pomysł jest odpowiedni, bo łączy kilka gier. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 19:55 Temat postu: |
|
|
Nom każdy się raduje,cieszy i jest fajnie z Panem Administaratorem. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
PanAdministrator Zaginiony w Akcji
|
Wysłany: 27 Kwi 2005 00:18 Temat postu: |
|
|
Dobrze, że mogę to wszystko zmoderować... _________________ Zapraszam do Kąta Programowania, gdzie robimy naszą grę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 27 Kwi 2005 06:31 Temat postu: |
|
|
Ale,że mówimy o Panu Administratorze Komplementy to chyba Pan nie zmoderuje i z tego będzie fajnie .Bardzo się ciesze,że ktoś żałożył przygody reksia i firme AidemMedia _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 27 Kwi 2005 11:53 Temat postu: |
|
|
Według obietnicy PanieAministratorze pokarze nam pan jak robić programy i gry komputerowe. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 27 Kwi 2005 15:05 Temat postu: |
|
|
Ja wie to jest bardzo proste :d _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
TAJEMNICZY KAMELEON Norman
|
Wysłany: 01 Maj 2005 12:24 Temat postu: |
|
|
pqanie administratorze błagam niech w reksio i kapitan nemo będą miecze świetlne _________________ KAMELON |
|
Powrót do góry |
|
|
|