Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 05 Wrz 2007 18:11 Temat postu: |
|
|
Tomek 31195 napisał: | hp to rzecz robiona przez sztab stylistów, psychologów, speców od marketingu i innych ludzi którzy robią ta tym kase i to jaką! a jakas tam rowling tylko dała pomysł i już |
zgadzam się w 100% mój ojciec <który jest moim autorytetem> sądzi tak samo a ja w prawie wszystkim się z nim zgadzam i uważam że to prawda i Tomek 31195 ma rację i dlatego ja nie przepadam za Rowling i tylko z ciekawości pytałam o zakończenie bo jak już przeczytałam 6 tomów to czemu nie dowiedzieć się jak się kończy
PS widzę że Michcio czyta Krzyżaków i też spodobał mu się Jurand ze Spychowa a czy Jagienka już łupała orzechy pośladkami < ale w tamtych czasach nie znali włoskich orzechów więc miała łatwiej> ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Konar Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 14 Wrz 2007 23:18 Temat postu: |
|
|
Pomylony Wariat napisał: | Rozwiązywałem przepowiednie tak wyszło
! | Też tak robilem _________________ I am Back !!! Czekam na Miasto Sekretów !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Tomek 31195 Starszy Norman
|
Wysłany: 17 Wrz 2007 19:41 Temat postu: |
|
|
Tyzyfona napisał: | Tomek 31195 napisał: | hp to rzecz robiona przez sztab stylistów, psychologów, speców od marketingu i innych ludzi którzy robią ta tym kase i to jaką! a jakas tam rowling tylko dała pomysł i już |
zgadzam się w 100% mój ojciec <który jest moim autorytetem> sądzi tak samo a ja w prawie wszystkim się z nim zgadzam i uważam że to prawda i Tomek 31195 ma rację i dlatego ja nie przepadam za Rowling i tylko z ciekawości pytałam o zakończenie bo jak już przeczytałam 6 tomów to czemu nie dowiedzieć się jak się kończy
PS widzę że Michcio czyta Krzyżaków i też spodobał mu się Jurand ze Spychowa a czy Jagienka już łupała orzechy pośladkami < ale w tamtych czasach nie znali włoskich orzechów więc miała łatwiej> ? |
W końcu ktoś się za mną zgadza _________________ Spuśćmy bombę atomową na Kokoszki i Kiełpino Górne... |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 24 Wrz 2007 16:16 Temat postu: |
|
|
jeszcze jedno jak to jest w końcu Harry umiera na chwilę trafiony przez Voldemorta a potem powraca do świata żywych i Voldemort leży już martwy i o czy rozmawia z Dumbledorem jak się spotykają w świecie martwych |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 24 Wrz 2007 16:21 Temat postu: |
|
|
Wszystko Ci napisałem w tym temacie. _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 24 Wrz 2007 16:55 Temat postu: |
|
|
wiem ale nie do końca zrozumiałam ale np. nie powiedziałeś o czy sobie gawędzili Harry i Dumbledor |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 24 Wrz 2007 17:07 Temat postu: |
|
|
O sparawach przyziemnych, o Voldku, o przeszłości Dumbledora itp. _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 24 Wrz 2007 18:31 Temat postu: |
|
|
a jaka była przeszłość Dumbledora |
|
Powrót do góry |
|
|
Itachi Roz-krecony
|
Wysłany: 24 Wrz 2007 22:31 Temat postu: |
|
|
Mój wujek czyta siódmą część po angielsku jak przeczyta to będe wiedzieć o co chodzi |
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Operator Łopaty
|
Wysłany: 19 Lut 2008 22:04 Temat postu: |
|
|
Tyzyfona napisał: | Popieram Michcia w 100% że Rowling robi się psychiczna i nagle ogarnęła ją mania zabijania bohaterów |
J.K.Rowling nie robi się psychiczna. Po prostu jest zmęczona tym pisaniem. Mimo że Harry Potter jest dla niej taką maszynką do robienia forsy. Co do zabijania bohaterów to jakby nic się nie działo to nikt by tego nie przeczytał a co za tym idzie byłoby mniej kasy. Przynajmniej ja tak uważam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 20 Lut 2008 18:01 Temat postu: |
|
|
M@rtusia 1995 napisał: | Tyzyfona napisał: | Popieram Michcia w 100% że Rowling robi się psychiczna i nagle ogarnęła ją mania zabijania bohaterów |
J.K.Rowling nie robi się psychiczna. Po prostu jest zmęczona tym pisaniem. Mimo że Harry Potter jest dla niej taką maszynką do robienia forsy. Co do zabijania bohaterów to jakby nic się nie działo to nikt by tego nie przeczytał a co za tym idzie byłoby mniej kasy. Przynajmniej ja tak uważam. |
Ale ona na prawde zwariowała!
A w ogule co to są horklusy? |
|
Powrót do góry |
|
|
Bad Witch Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 20 Lut 2008 18:08 Temat postu: |
|
|
Kacper napisał: |
Ale ona na prawde zwariowała!
A w ogule co to są horklusy? |
1. Jakby zwariowała, to by pozabijała wszystkich.
2. W ogóle
3. Horkrusky
4. przedmioty , w ktorych Sam-Wiesz-Kto ukrył cząstki swojej duszy _________________ Bywam Sporadycznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|