Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Super dziewczyna Roz-krecony
|
Wysłany: 07 Maj 2005 17:42 Temat postu: |
|
|
ja lubie lalki barbie a właśnie apropo lalek barbie to wczoraj jechałam do mojej koleżanki Karoliny bo ona idzie do komuni jechaliśmy jej złożyć życzenia i ja zabrałam moją lalkę barbie jakby co to ona się nazywa Lucy i ta Karolina mi zaproponowała żebyśmy poszły do jej pokoju no to ja zabrałam Lucy i poszłam z nia do pokoju i ona mi zaproponowała żebyśmy na jakiś czas zamieniły lalkami no to ja muwie no dobra możemy się zamienić i ona mi swoje lalki pokazała i się pyta kturą chcesz ja wskazałam na księżniczkę Annę Luizę poznałam ją z pewnego filmu barbie księżniczka i żebraczka który mi kiedyś pożyczyła i dlatego ją wybrałam no a ja nie miałam wyboru musiałam jej pożyczyć Lucy a a wy jeszcze nie wiecie co ta Anna Luiza potrafi jak się naciśnia taki guziczek który ona ma na plecach to ona zaśpiewa jedną z piosenek z tego filmu barbie księżniczka i żebraczka no to będe kończyć pa pa całuski 102 Super dziewczyna. _________________ tra la la la la |
|
Powrót do góry |
|
|
Kreton Norman
|
Wysłany: 07 Maj 2005 18:15 Temat postu: |
|
|
Ja zbieram Bionicle i kupuję pisemka takie jak CM , KD _________________ Pff... |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 07 Maj 2005 19:47 Temat postu: |
|
|
A jaj jestem ksiągofanem czyli człowiekiem uwielbiającym ksiąrzki. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 07 Maj 2005 21:13 Temat postu: |
|
|
ja czytam bravo , victor junior , giganta , kaczora donalda. lubię filofun , komputer i muzyke hip hop |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 07 Maj 2005 21:19 Temat postu: |
|
|
Ja tam nie znosze HipHopa i innych tympodobnych badziewji szkodliwych dla słuchu i psychiki ciała. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kim Norman
|
Wysłany: 08 Maj 2005 10:50 Temat postu: |
|
|
Brawo , brawo ! Ładnie się rozwija mój temacik . . . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 08 Maj 2005 13:05 Temat postu: |
|
|
KD, CM, G, KOmpa, Bonicle, Gry itd _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 08 Maj 2005 15:06 Temat postu: |
|
|
Tajemniczy mędrzec napisał: | Ja tam nie znosze HipHopa i innych tympodobnych badziewji szkodliwych dla słuchu i psychiki ciała. | Hip-Hop jest suuuuuuuuuuupeeeer _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Kim Norman
|
Wysłany: 08 Maj 2005 15:31 Temat postu: |
|
|
Ale nie dla wszystkich , dla tego powstał móoj temat . Bo każdy lubi co innego , a tu możecie pisać co . O ! A ja uwielbiam My scene i nie długo będę miała jedną , a Super dziewczyna nadaje się do super mocnych . Super dziewczyna , Super - mocni ! Wejdziesz do klubu , S. dziewczyno ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kim Norman
|
Wysłany: 08 Maj 2005 15:34 Temat postu: |
|
|
I sciągaro ? Też chciałam mieć taką ksywę , ale przyszła mi do głowy wtedy , kiedy Ty się pojawiłaś ! Proszę , wejdź do klubu ! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 08 Maj 2005 16:14 Temat postu: |
|
|
A ja mogę? Żartuję Nie chcę _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 22 Maj 2005 10:36 Temat postu: |
|
|
Ja też nie chcem _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kim Norman
|
Wysłany: 22 Maj 2005 14:58 Temat postu: |
|
|
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 22 Maj 2005 16:30 Temat postu: |
|
|
ale ja już chcę _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 22 Maj 2005 19:43 Temat postu: |
|
|
ja nie chcę |
|
Powrót do góry |