Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy lubisz CDA ??? |
Jestem Fanem !!! (kupuje co miesiąc) |
|
33% |
[ 5 ] |
Tak od czasu do czasu czytam . |
|
40% |
[ 6 ] |
NIe lubie ! |
|
6% |
[ 1 ] |
CO TO JEST ?! |
|
6% |
[ 1 ] |
Jestem ANTYfan !!! |
|
13% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 15 |
|
Autor |
Wiadomość |
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 30 Wrz 2007 16:17 Temat postu: |
|
|
A co do tematu. Nie czytam CDA, ponieważ od jakiegoś czasu przestały mnie kręcić gierki. To znaczy lubię sobie czasami pograć ale gry komputerowe nie są moim zainteresowaniem. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Smuggler Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 03 Paź 2007 20:34 Temat postu: |
|
|
lesiolesio napisał: | I co domin teraz widzisz jakie są poglądy a nie bzdury gadasz i się podniecasz tym czasopismem. |
Widzimy, ze wszyscy wyrażają się o tym piśmie dość pochlebnie, a to , że jeden się trafił antyfan typowy na forum reksia z typowym poparciem swoich argumentów ("bo tak") i ze swoim życiowym mottem ("nie bo nie") to nie oznacza, że to jest oficjalne stanowisko forum przygód reksia. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
CormaC Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 13 Paź 2007 10:22 Temat postu: |
|
|
lesiolesio napisał: | I co domin teraz widzisz jakie są poglądy a nie bzdury gadasz i się podniecasz tym czasopismem. |
I co matołku chłopaka szukasz . Uspokój się lepiej i nawet twoje gatki nie zmienią tego , że CDA jest najlepszym czasopismem dla graczy w Polsce _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Shrek Działacz Podziemia
|
Wysłany: 13 Paź 2007 12:04 Temat postu: |
|
|
Kiedyś kupiłem z Comandosem 2 i był z trojanem, ale wsłałem im płyte i przysłałi nową + najnowszy numer |
|
Powrót do góry |
|
|
Dragon Starszy Norman
|
Wysłany: 13 Paź 2007 12:42 Temat postu: |
|
|
Ja to lubie czasami sobie poczytać,szczególnie jak są zapowiedziane jakieś fajne strategie,a te gry dołączane,to jak jest jakaś dobra to może być,a jak nie to trudno,nie chodzi mi o gre,tylko o coś do poczytania _________________ Ja wolę być dziobem,pruć w fale losu i nie oglądać się za siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 13 Paź 2007 12:47 Temat postu: |
|
|
Dragon napisał: | Ja to lubie czasami sobie poczytać,szczególnie jak są zapowiedziane jakieś fajne strategie,a te gry dołączane,to jak jest jakaś dobra to może być,a jak nie to trudno,nie chodzi mi o gre,tylko o coś do poczytania |
>> ja zawsze kupuje CDA dla zawartości a nie dla Coverka _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 13 Paź 2007 13:57 Temat postu: |
|
|
Czasem kupuje Fajne, bardzo mi się podoba tyle że nie zawsze mam do niego dostęp bo w moim rejonie (Lublin>Czuby) Nie bardzo jest gdzie go kupić ^^ _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 13 Paź 2007 14:01 Temat postu: |
|
|
Lone Star napisał: | Czasem kupuje Fajne, bardzo mi się podoba tyle że nie zawsze mam do niego dostęp bo w moim rejonie (Lublin>Czuby) Nie bardzo jest gdzie go kupić ^^ |
>> To zamówi sobie prenumeratę _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 13 Paź 2007 14:08 Temat postu: |
|
|
Nie chce wydawać kasy na prenumeratę, bo kupuje tylko te numery ( o ile jakieś znajdę) Które mnie zaciekawią. _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
|