Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 03 Maj 2005 16:18 Temat postu: |
|
|
Ja też chciałbym wiedzieć! _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 07 Maj 2005 21:21 Temat postu: |
|
|
wybuchowy kamień
trzeba wziąść kamień prosto z moża a następnie szybko wrzucić do ognia kamień wybuchnie |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 07 Maj 2005 21:28 Temat postu: |
|
|
Ty to ode mnie znasz ściągo i mówsiłem ci rze to jest bardzo i to bardzo niebezpieczne!DoDo tak nie nawidzi szkoły rze pewnie skorzysta z tego aby wysadzić szkołę w powietrze! _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 08 Maj 2005 19:38 Temat postu: |
|
|
DoDo napewno skorzysta |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 09 Maj 2005 07:59 Temat postu: |
|
|
No, ale ja mieszkam daleko od morza. Macie jakieś inne pomysły? _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Galernik Roz-kreca się
|
Wysłany: 09 Maj 2005 16:26 Temat postu: |
|
|
Hmmm... Wygląda bardzo skomplikowanie... |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 10 Maj 2005 08:47 Temat postu: |
|
|
A o co tu w ogóle chodzi? _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 05 Cze 2005 07:48 Temat postu: |
|
|
I kogo jeest ten łądny wynalazek _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 05 Cze 2005 09:51 Temat postu: |
|
|
Mój to jest wynalazek.Schemat instrumentu. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 05 Cze 2005 14:27 Temat postu: |
|
|
bardzo to dziwne |
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 13 Sty 2006 16:22 Temat postu: |
|
|
Chyba skonstruję robot wyposażonego w zdobycze technologi typu pocisk ołówkowy wystrzeliwany z palca.
A oto instrukcja jak przerobić długopis na broń o niskiej sile rażenia.1.Rozkręć długopis. 2. przestaw spreżyne w miejsce przeciwleżące do miejsca jej położenia. 3. Wsuń zbiornik z atramentem z przestawioną spreżyną doplastikowej cześci długopisu miejscem które pisze.4.Umieść zakretke delikatnie w miejscu z którego wystaje zbiornik nie zakrecoją tak zeby była lużna .5. żeby uruchomić należy wycelować i z całej siły popchnąć przycisk. _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
eMeMeMka Roz-krecony
|
Wysłany: 22 Lut 2008 15:32 Temat postu: |
|
|
bul-bul-piana!
składniki: skórka cytrynowa Uwaga:skórka cytrynowa musi być suszona, aromat do ciast o zapachu pomarańczowym,soda oczyszczona, woda, cukier, sól.
sposób użycia: Do szklanki wlać wodę do wody dolać aromat o zapachu pomarańczowym dosypać skórkę cytrynową i łyżeczkę dwie łyżeczki sody cukier(pół malutkiej szklanki), sól (malutko) pomieszać i dodać coś przez siebie wybranego może to być prawie wszystko i znowu wymieszać
efekt: zrobi się piana która wyeksploduje(wyleje się ze szklanki) i np.można kogoś oblać lub jeśli nie lubicie kwiatów swojej mamy możecie kwiaty poprostu oblać a zwiędnom _________________ Byłam Aguś
I'm eMeMeMka
Bo dwa eM to za mało!
eMeMeMka powraca do kin i zawstydza TurboDymo Mana xDD |
|
Powrót do góry |
|
|
Bad Witch Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 22 Lut 2008 16:00 Temat postu: |
|
|
Mam coś podobnego do tego powyżej. xF
Składniki: plastikowe opakowanie niespodzianki z kinder niespodzianki, woda, proszek do pieczenia.
Sposób użycia: otwierasz plastikowe opakowanie , wsypujesz do opakowania proszek do pieczenia (broń boże całą paczkę ) , zalewasz wodą, zamykasz , rzucasz.
Efekt: po kilku sekundach plastikowe opakowanie się otworzy i odleci jego górna częśc xD
Uwaga - to jest wielokrotnego użytku ( o ile znajdziesz górną częśc opakowania xF)
OSTRZEŻENIE - nie rób tego w domu xD _________________ Bywam Sporadycznie |
|
Powrót do góry |
|
|
Gresh Starszy Norman
|
Wysłany: 23 Lut 2008 07:49 Temat postu: |
|
|
You can't see , that the last message is from year 2006? |
|
Powrót do góry |
|
|
mati10 Roz-krecony
|
Wysłany: 23 Lut 2008 11:30 Temat postu: |
|
|
mam wajny wynalazek do koli wżucie miętusy i wyjdzie gejzer ajak je się pszekuje i się wszcząśnie to butelka wyleci w powiwtrze |
|
Powrót do góry |
|
|
|