Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Burektor Michał Stawia Opór
|
Wysłany: 29 Maj 2008 17:39 Temat postu: Mały bład |
|
|
Zauważyłem mały błąd w fabule gry. Chodzi o to że ojciec Romana gdyby pomyśleć logicznie nie mógł stracić pamięci. Już tłumacze: wyruszył on tam wtedy kiedy jeszcze nie było muru a więc te dwie wioski były złączone. Nie za długo była to droga od jego namiotu do namiotu Ciapciulepcich. I tu pojawiają się dwa pytania.Kiedy Wilkoni zrzucili mu na głową głaz? I nawet jesli rzucili to dlaczego nikt tego nie zauważył? Może Ciapciulepci wybudowali mur na zapas?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 30 Maj 2008 14:52 Temat postu: |
|
|
Być może masz rację! W gruncie rzeczy to masz rację. Moja płyta od Ufo się rozwaliła, więc nie mogę tego sprawdzić. _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Fanot Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 30 Maj 2008 20:10 Temat postu: |
|
|
ja mam pytanie dlaczego na kurakisie reksio i kretes nie wylądowali odrazu w wiosce fermentów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 31 Maj 2008 08:30 Temat postu: Re: Mały bład |
|
|
Burektor Michał napisał: | Zauważyłem mały błąd w fabule gry. Chodzi o to że ojciec Romana gdyby pomyśleć logicznie nie mógł stracić pamięci. Już tłumacze: wyruszył on tam wtedy kiedy jeszcze nie było muru a więc te dwie wioski były złączone. Nie za długo była to droga od jego namiotu do namiotu Ciapciulepcich. I tu pojawiają się dwa pytania.Kiedy Wilkoni zrzucili mu na głową głaz? I nawet jesli rzucili to dlaczego nikt tego nie zauważył? Może Ciapciulepci wybudowali mur na zapas?
|
Bardzo logiczne. Mógł przejść od razu do ich wioski, muru nie było! _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 31 Maj 2008 09:11 Temat postu: |
|
|
Fanot napisał: | ja mam pytanie dlaczego na kurakisie reksio i kretes nie wylądowali odrazu w wiosce fermentów. |
Być może nie było tam dogodnego miejsca do lądowania, albo nie chcieli zwracać uwagi Żabby. Albo po prostu nie wiedzieli gdzie jest wioska fermentów i wylądowali gdziekolwiek. W końcu z wysokośći mogli jej nie zauważyć. |
|
Powrót do góry |
|
|
Fanot Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 31 Maj 2008 11:06 Temat postu: |
|
|
mogli lecieć nisko no i by ją zauważyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Operator Łopaty
|
Wysłany: 31 Maj 2008 18:36 Temat postu: |
|
|
Fanot, Twoje myślenie nie jest aż tak logiczne jak myślenie Burektora Michała. _________________ Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995 |
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 01 Cze 2008 15:27 Temat postu: |
|
|
Burektor Michał napisał: | Fanot napisał: | ja mam pytanie dlaczego na kurakisie reksio i kretes nie wylądowali odrazu w wiosce fermentów. |
Być może nie było tam dogodnego miejsca do lądowania, albo nie chcieli zwracać uwagi Żabby. Albo po prostu nie wiedzieli gdzie jest wioska fermentów i wylądowali gdziekolwiek. W końcu z wysokośći mogli jej nie zauważyć. |
Dobrze, ale skoro nie wiedzieli to mogliby wylądować... 100 km dalej _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 01 Cze 2008 15:27 Temat postu: |
|
|
Burektor Michał napisał: | Fanot napisał: | ja mam pytanie dlaczego na kurakisie reksio i kretes nie wylądowali odrazu w wiosce fermentów. |
Dobrze, ale skoro nie wiedzieli to mogliby wylądować... 100 km dalej _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bender Roz-krecony
|
Wysłany: 01 Cze 2008 16:31 Temat postu: |
|
|
Ale coś musi podtrzyma dynamikę gry!!!!! _________________ Byłem Wielki Fan Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 01 Cze 2008 19:42 Temat postu: |
|
|
Kresio napisał: | Burektor Michał napisał: | Fanot napisał: | ja mam pytanie dlaczego na kurakisie reksio i kretes nie wylądowali odrazu w wiosce fermentów. |
Dobrze, ale skoro nie wiedzieli to mogliby wylądować... 100 km dalej |
Rzeczywiście mogli wylądować daleko ale może mają szczęścię? A może po prostu twórcy gry nie myśleli o takich szczegółach i chcieli żeby był taki labirynt? |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 02 Cze 2008 14:32 Temat postu: |
|
|
Nie róbcie piramidek.
Co do tematu to mówię Wam, fabuła RiU jest trochę faktycznie poplątana. Odp. do Fanota: Jeżeli chodzi o to lądowanie to myślę, że twórcy gry chcieli zrobić tą grę bardziej trudną. _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
lukin Stawia Opór
|
Wysłany: 03 Cze 2008 22:09 Temat postu: |
|
|
To prawda.Po co by miał iść przez te...hmm coś las czy coś.Mógł Przejść z namiotu do namiotu.A dlaczego stracił pamięć?
Stracił pamięć,to skąd pamiętał składniki?I dlaczego nie wyruszył nigdzie,np:by wyszedł i był by w w wiosce. _________________ Smutno na forum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 04 Cze 2008 14:32 Temat postu: |
|
|
Ja znalazłem inny.
Kogut Wynalazca mówi:
"Najpierw, najpierw zabrali mi brata, bliźniaka jedno jajo-jowego mojego małego Kornelka"
Czy zabrali go w tym porwaniu co było jako pierwszy epizod w RiU.
Bo jeśli tak, to wątpię, żeby zdążył się tak rozbudować i zdobyć sobie taką hm... popularność. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 04 Cze 2008 15:39 Temat postu: |
|
|
To nie jest błąd bo twórcą pewnie chodziło o to że zabrali go dawno temu. To by wskazywało że Kogut Wynalazca dwa razy w życiu spotkał się z kosmitami. |
|
Powrót do góry |
|
|
|