Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bad Witch Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 22 Lut 2008 12:32 Temat postu: Wasz stosunek do policji... |
|
|
Czyli cykl poważnych tematów by Parafraza. xD
Witam was.
Jestem ciekawa jaki macie stosunek do policji?
Zastanawia mnie ostatnio, dlaczego coraz więcej ludzi, najczęściej "szczeniaków", nienawidzi policji. Gdy słyszę, jak to Peja rymuje o tych, za przeproszeniem "psach" albo "szmatach", to aż żal.
A te wszystkie napisy na murach - HWDP czy Pie**** policję - o czym to świadczy? Że młodociani nienawidzą policji, ponieważ ktoś może przyprowadzić ich do porządku? Że ktoś zabrania im ćpania, picia, palenia, kradzieży, napadów?!
Mój stosunek do policji?
Szanuję ich, i to co robią.
Bałabym się myslec, co by się działo, gdyby nie byłoby policji...
Wyrażajcie swoje opinie o tym... _________________ Bywam Sporadycznie |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 23 Lut 2008 19:21 Temat postu: |
|
|
Szanujesz ich za to co robią, tylko powiedz mi właściwie co oni takiego robią?
Na ulicach pełno złodzieji, gwałcicieli, morderców itd. a oni się chwalą że złapali ludzi którzy robili napisy do filmów
BTW. Peja - tego człowieka, jak i całego hiphopolo kompletnie nie trawię _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 26 Lut 2008 16:49 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z Wami.Ja nie lubię takich jak Peja,o których wspomniał wcześniej Bambosz.Ja szanuję policję,za to co dla nas robi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 26 Lut 2008 17:38 Temat postu: |
|
|
Hu hu ha. Jakie poważne tematy! Podoba mi się ^^. Aż spojrzałem na datę czy aktualne.
Też mnie zastanawia czemu się tak wyrażają... Najczęściej tak mówią, nie że mają taki pogląd, po prostu taka "moda". Aktualnie się kończy.
Co do skuteczności. Nie można oceniać ogólnie... Jedne sprawy kończą się skutkiem pozytywnym, a inne się włóczą latami, a rozwiązania nie widać... To zależy od danej osoby policjanta i jaki ma stosunek do swojej fuchy.
A moje zdanie. Szanuje policje za to co robi, lub co może zrobić. Stosunek jako taki mam neutralny. Całkowicie jestem przeciwny tego typu odzywkom.. Choćby jak na ulicy zauważy p. i mówi 'psy', to ja na głos: "Jakie psy? Tylko policja przechodzi". Ale z tego co zauważyłem ta 'moda' znika... _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 26 Lut 2008 20:24 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z Toba Michcio - te odzywki typu 'psy' znikająChociaż ja codziennie widzę chociaż jeden napis typu:,,Pie***** policje!!!''.Ja nigdy nigdy bym nie obraziła policji. |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 27 Lut 2008 08:39 Temat postu: |
|
|
. Napisy z murów nie znikają same. _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
piotrek Starszy Norman
|
Wysłany: 07 Paź 2009 07:47 Temat postu: |
|
|
Sorry za odświeżanie starych tematów, ale muszę tu napisać. Szanuję Policję zawsze i wszędzie za to że narażają życie dla innych Ludzi i walczą z patologią. Jak chcesz przy szpanować przed kumplami to wołasz "Jp Chwdp Acab" a jak przyjdzie co do czego to sam do Nich dzwonisz. Dzisiaj ludzie mają odwróconą mentalność i idiota, który wyrywa ławki na stadionie jest bohaterem, a Policjant który go powstrzymuje bandytą ;/ Ta moda się nie kończy - ona się rozprzestrzenia, zwłaszcza na stadionach. Swoją drogą nie wiem co za idiota wymyślił, że jak lubisz oglądać bale to nienawidzisz Policji ;/ Mój Ojciec był Gliną (emeryt) i mam zamiar iść w Jego ślady! _________________ http://www.youtube.com/watch?v=NfGNvilJ8qU&feature=related
http://www.niebieskiemyslowice.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Pat36 Roz-krecony
|
Wysłany: 08 Paź 2009 08:29 Temat postu: |
|
|
Mój stosunek?Dość dobry.Wkurza mnie że np. na budynku szkoły pisze "Je*** policje" _________________ Hej.Powracam!
|
|
Powrót do góry |
|
|
arturros Wydalony z Nory
|
Wysłany: 08 Paź 2009 14:31 Temat postu: |
|
|
Według mnie policja to osoby godne zaufania.
Odzywki typu ta Je<Cenzura>a Policja.
Na szczęście w mojej klasie nie ma czegoś takiego.
Choć moja klasa idzie na dno.
Chodź jedne spostrzeżenia na tym forum mi się spodobały
Cytat: | (...)i idiota, który wyrywa ławki na stadionie jest bohaterem, a Policjant który go powstrzymuje bandytą(...) |
Cytat: | (...)Choćby jak na ulicy zauważy p. i mówi 'psy', to ja na głos: "Jakie psy? Tylko policja przechodzi"(...) |
Co do wspomnianej wcześniej Peji.
To osoby:
NIE MAJĄCE ZA GROSZ GODNOŚĆI
KLNĄ,RAPUJĄ O GŁUPOTACH itp.
(Byłem w miejscu gdzie lubiano Peje ale to moja sprawa ^^) _________________
Najnowszy news 2010-09-21. Zapraszam też:
http://newflamingoland.blog.onet.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Operator Łopaty
|
Wysłany: 08 Paź 2009 19:05 Temat postu: |
|
|
Stosunek? Neutralny.
Ja nic nie robię im, oni nic nie robią mnie..
Napisy? No cóż, jeżeli ktoś jest na tyle bezmyślny żeby bazgrać po murach to proszę bardzo.
Ja sama nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła.
Poza tym, niektórzy chyba na serio myślą, że oni są niewinni, tylko policja to ,,ZUO". Gdyby nic nie robili, to policja nie miałaby czego się czepiać. I oczywiście gdy zobaczę policjanta nie reaguję jakoś specjalnie. Tak jak na resztę ludzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|