|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 20:02
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Bazarek.Pomysł na forum
Witam.Mam pomysł dotyczący forum.Można by było zrobić bazarek jak na http://forum.clubpenguin.pl/index.php .Czy to dobry pomysł?
Głosujcie w ankiecie
_________________ ...
|
So, 24 paź 2009, 17:51 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Ale co to ten cały bazar?
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
So, 24 paź 2009, 17:55 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Bazarek to zły pomysł. Czy nowy fan Reksia, który znalazł nasze forum, zaakceptuje formę zabawy na tym samym forum, na którym po prostu się jest dla samej przyjemności wymiany zdań z innymi fanami Reksia, jaką niewątpliwie jest bazarek? Nie, bo bazarek, choć nie przeczę, na zwykłym forum (ogólnotematycznym) jest dobrym pomysłem, to na forum o określonej tematyce jest złym. Dużo przyjemniej jest teraz, gdy reksiony z Gwardii zostały usunięte.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 24 paź 2009, 20:58 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Wiem że bez reksionów jest przyjemniej ale na FCP to działa dobrze.
_________________ ...
|
N, 25 paź 2009, 13:25 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Zbędny pomysł. Forum ma służyć do wymiany opinii, rozmów z innymi fanami Reksia, ma też pomagać innym w problemach związanych z grami z dzielnym psem. Bazarek sprowadzi tutaj tylko spam - i tak sama "Kanalizacja" to już wg. mnie za dużo (bo po co komu jakieś zabawy typu "RPG", "X czy Y" )
Stanowczo głosuję na "NIE".
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
N, 25 paź 2009, 13:29 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Kanalizacja jest fajna ! Uwielbiam ją! Można tam sobie pogadać na luzie .A co do bazarku głos : nie!
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
N, 25 paź 2009, 13:48 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
To nie znaczy , że tutaj będzie dobrze . Jestem na nie .Nie podoba mi się powrót do tego co było, tych wszystkich pieniądzy reksionów , punktów i wszystkiego innego .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 25 paź 2009, 14:54 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Tak. Bo czym zajmowali się w czasach reksionów członkowie GR?
Robieniem w paincie statków i sprzedawaniem ich za reksiony! Ot, co! Usunięcie reksionów było doskonałym pomysłem. Nie warto ich przywracać-zamiast wymieniać opinie o reksiu będziemy jedynie zbierać reksiony i martwić się stanem konta.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 25 paź 2009, 15:44 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Otóż porównywanie forum CP z naszym nie ma najmniejszego sensu. Tam na bazarze sprzedawają głównie avatary i różne usługi do pingwinów na CP oferują, poza bazarem można również kupić własną grupę. U nas to nie potrzebne. Avatary można mieć tylko ustalone, reksie to nie są gry mmo, a na grupy nie ma nawet co liczyć.
|
Cz, 5 lis 2009, 20:48 |
|
|
lukin
Bywalec Nory
|
To zły pomysł...paździocha trzeba by było zatrudnić;d
_________________ Smutno na forum...
|
Pn, 7 gru 2009, 15:48 |
|