|
|
Teraz jest Cz, 7 lis 2024, 11:04
|
Autor |
Wiadomość |
KUBA MAJEWSKI
Norman
Naklejki: 0
|
Lecz po kwadransie okazało się, że to wszystko było snem wszystkich mieszkańców podwórka.
Byli na plaży i spali na leżakach w kąpielówkach i strojach kąpielowych. Wypłynęli na głębokie morze. Gdy byli na środku Pacyfiku, zpbaczyli wielki samolot ze znakami ,,$".
-No nie wierzę! Czyżby ten wariat znowu chciał dominować w tej opowieśći?-powiedział Kretes.
Klapa bagażowa od samolotu otworzyła się i wessała całe towarzystwo do wnętrza samolotu...
|
Wt, 29 gru 2009, 16:34 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
A w samolocie była Yolk-Star i do nich strzelała
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 29 gru 2009, 16:39 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Trafiła w piasek i zrobił się błysk. Pojawili się Grzechu, Miro i Rysiu, a następnie zrobili aferę hazardową.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Wt, 29 gru 2009, 16:43 |
|
|
KUBA MAJEWSKI
Norman
|
Póżniej okazało się, że to był przebrany Kaczor Donald. Wszyscy się obrazili. Potem przyszedł Sknerus i zażądał pieniędzy, niestety, bohaterowie mieli puste kieszenie. Potem Dziobas zaczął śpiewać, a pilot od tego zwariował i samolot wylądował koło wioski Czarnych Kur na wyspie Kretesa...
|
Wt, 29 gru 2009, 16:44 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Zaprosili Reksia i Kretesa na partyjkę pokera, na pieniadze oczywiście.
Po zastawieniu swojego domu i żony zaczęli grać.
- Wydaje mi się że wątek z Mario i Fikolandem był ciekawszy... - powiedział Narrator patrząc na przegrywających Reksia i Kretesa
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Wt, 29 gru 2009, 16:46 |
|
|
KUBA MAJEWSKI
Norman
|
Reksio i Kretes zaprosili Sknerusa Mckwacza do gry...
|
Wt, 29 gru 2009, 16:48 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
I się założyli o sumę równą majątkowi Sknerusa. Reksio i Kretes oczywiście przegrali. Sknerus zaczął domagać się MONEY, gdy nagle powrócił Mario i zabrał wszystkich z powrotem do Fikolandu.
-Chcieliście to macie - Odparł Mario
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Wt, 29 gru 2009, 17:02 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Reksio i Kretes postanowili skonsumować grzybki które wypadały z cegieł jak sie je "pukło" głową.
Tymczasem Mc Kwacz zabrał podwórko Reksia wraz z inwentarzem w ramach wygranej.
Tymczasem w domu Mario zaczęła przeciekać rura...
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Wt, 29 gru 2009, 17:13 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Nagle Mario wybuchł, a po bohaterów przyleciał BOSS z Wenusa i zaczęli strzelać do Yolk-Star jajkami, a ona do nich laserami. Rozpoczęła się walka.
Kretes: -Normalnie, jak w Star Treku
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 29 gru 2009, 17:14 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
Tymczasem Kogut przyholował wajchadłowcem czarną dziurę która wessała Yolk-Star, a potem siebie.
Fikoland był już bezpieczny, a Reksiowi i Kretesowi po grzybkach zdawało się że widzą żółtą łódź podwodną z Beatlesami na pokładzie.
Niestety Mario został wybuchnięty i nic nie mogło uratować przeciekającej rury ,która pękła i zaczęła zalewać wszystko wodą.
|
Wt, 29 gru 2009, 17:21 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Zalała Fikoland i już przestał istnieć. Nagle pojawiła się 4 część Chicken Invaders wraz z nową Yolk-Star i znów przyfrunął BOSS.
|
Wt, 29 gru 2009, 17:35 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
Wielcy przed wieczni użyli swoich mocy by zamknąć Yolk-Star w niebycie oraz aby nikt taki nie pojawił się już. Oraz zmanipulowała Giertycha by ten wprowadził zakaz sprzedaży gry "Chicken INvaders" na terenie Polski.
Reksio i Kretes postanowili naprawić Fikoland, Kogut narysował projekt pompy która miała wypompować wodę z tej krainy.
|
Wt, 29 gru 2009, 17:44 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
Gdy wybudowali pompę i naprawili rurę, wyskoczył Mini Mario z okrzykiem:
-Peekaboo!
I wytłumaczył, dlaczego go nie było.
-Wiecie, zjadłem takiego farszywego grzybka i zamieniłem się w formę MINI. Nie zauważyłem tego i poszedłem do Peach... No wiecie po co.
|
Wt, 29 gru 2009, 18:02 |
|
|
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Nagle Kretes Znalazł się w prehistorycznym Magixie i zobaczył wielkiego kruka z kolcami na skrzydłach...
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
Wt, 29 gru 2009, 18:59 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Ptak połknął Mario i Fikoland i strawił ich. I już nigdy nie wystąpili oni w Niekończącej Się Opowieści.
|
Wt, 29 gru 2009, 19:19 |
|
|