|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 09:45
|
Autor |
Wiadomość |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Dobrze, dobrze.
UFO istnieje. Raz nawet je widziałem. Jak miałem 5 lat wyszedłem lepić bałwana (było już ciemno, po 17.00). Nagle w górze zobaczyłem... UFO. Statek kosmiczny był podobny do tego z RiU. W środku nikogo nie zauważyłem, bo ze strachu nie zdążyłem popatrzeć do środka. Uciekłem do garażu i czekałem aż odleci Zatoczyło parę kółek na niebie i odleciało w stronę lasu.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
N, 3 sty 2010, 20:04 |
|
|
Buizel
Starszy Norman
|
Ja raz jak byłem na wsi (miałem wtedy 7 lat) to UFO wylądowało na stodole !!!
Miało kształt trójkąta.
Uciekliśmy do sąsiadów i przeczekaliśmy do rana u nich.
Nie wierzycie to nie !
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
|
N, 3 sty 2010, 21:09 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Wiedziałem, bo lubię nawet tę grę, przeszedłem 3, 3 Christmas edition, a 2 za trudna :p.
@Topic:
Ja nie wierzę :p, to mógł być duży latawiec, tylko nie miał kształtu deltoidu, tylko trójkąta i padał taki cień, jak od razu uciekliście, nie mogliście widzieć dokładnie.
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Pn, 4 sty 2010, 17:17 |
|
|
Buizel
Starszy Norman
|
To nie był latawiec !!!
Nie wierzyż to nie wierz !!!
Ale ja swoje wiem.
_________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
|
Pn, 4 sty 2010, 18:27 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Nie bądź taki pochopny w swoich osądach.. ;P
Latające talerze (ang. flying saucer xd) to moim zdaniem wymysł jakiegoś pisarza sci-fi o odległych cywilizacjach.. Potem to jakby zakorzeniło się w naszej świadomości i nagle wszyscy widzą talerze UFO..
Tylko.. Dziwne ? No właśnie.
Teraz trochę mitów do obalenie:
1. Nasze wahadłowce ciągle się psują - Owszem, ale nie zawsze i nie wszystkie. Trzeba sobie powiedzieć, że musimy jeszcze dużo się o tym dowiedzieć. Nie będziemy od razu wiedzieli jak ta "kupa złomu" ma się trzymać, żeby jeszcze wylecieć kosmos..
2. Nasze wachadłowce lecą za wolno - noo ciekaw jestem na podstawie czego wyciągasz takie wnioski.. Prędkość (a w zasadzie szybkość), którą osiągają nasze promy kosmiczne jest i tak dosyć duża jak na takie warunki. A szybciej nie będą latały, bo to są granice szybkość rakiet z napędem chemicznym. Aby polecieć szybciej trzeba wynaleźć napęd nuklearny, czy atomowy.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 4 sty 2010, 18:32 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Miałeś wtedy 7 lat, może wtedy coś Ci się przewidziało, UFO ma inny kształt :p. Nie masz dowodów, to tak jak w filmie: "Kontakt". Bardzo fajny, radzę obejrzeć, jeżeli nie pomyliłem tytułu :p. To jest 0,0001% szansy, że to było UFO :p.
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Pn, 4 sty 2010, 18:34 |
|
|
Buizel
Starszy Norman
|
Być może macie rację,ale no wiecie...to było bardzo realistyczne i utknęło mi w pamięci.
Pozdro.
Buizel
|
Pn, 4 sty 2010, 18:35 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Przed II wojną światową pewien amerykański dziennikarz radiowy postanowił trochę pożartować. Stworzył słuchowisko radiowe, w którym "na żywo" informował o najeździe obcych na USA. Zrobił to tak przekonująco, że wywołał ogromną panikę.
Ludzie ze strachu uciekali z domów, modlili się, popełniali samobójstwa... Istny Armageddon...
Oto do czego może doprowadzić wiara w tzw. "wytwory masowej wyoraźni"...
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Wt, 5 sty 2010, 17:32 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Dominik, nie wiedziałem.
Ja też miałem przypadek z UFO czy czymś podobnym. Może był to odrzutowiec bardzo szybki, ale nie wiem. Było mniej więcej tak :
Próbuję zasnąć, jest około 23:30. Nagle ktoś chodzi po domu i rozmawia z moją babcią. Rozpoznaję głos taty. Musiałem iść do toalety, no to wychodzę z pokoju i pytam się, co się dzieje. Tata mówi mi, że czuje spaleniznę. Wychodzimy na dwór i obchodzimy dom, żeby sprawdzić czy coś się nie pali. Nad kościołem widzę jakąś żółtą kropkę (czyli rzekome UFO). Wracamy do domu i idę do pokoju. Wyglądam przez okno i ta sama żółta kropka jest nad lasem, który jest daleko od kościoła.
|
Cz, 26 sie 2010, 10:23 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
|
Ostatnio częste były deszcze perseidów. To pewnie było to.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Cz, 26 sie 2010, 10:30 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Co do tej paniki w USA, jest to prawda. Ale to, co napisałeś, łudząco przypomina cytat z ,,Trzech detektywów", gdzie o tym wspomniano. Odległości kosmiczne da się je pokonać. Od czego naukowcy mają sprzęt do tworzenia antymaterii, która w kontakcie z materią wytwarza energię większą od bomby atomowej?
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 26 sie 2010, 13:49 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
A może El Papacabras? (hisz. Kozożerca) Spotkałem się z tą nazwą w Gigant poleca "Zemsta Wielkiej Frytki". To mogła być parodia.
(PS. Tam Kozożerca to była gigantyczna koza, która okazała się małą kózką, która nażarła się radioaktywnej rzepy)
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Cz, 26 sie 2010, 17:03 |
|
|
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Chodzi o Chupacabrę. To jest istota z wierzeń Hiszpańskich...
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
Cz, 26 sie 2010, 17:27 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
|
Ciekawa historia z tą Chupacabrą. Polecam artykuł na Wikipedii. Cała ta istota może być zwierzęciem UFO, które nawiało im ze statku.
|
Pt, 27 sie 2010, 08:54 |
|
|
MagicOfBudyn
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 21 cze 2010, 06:12 Posty: 190 Lokalizacja: Union Of Europe
|
Pewien podróżnik Alan F. Aford napisał książkę " Bogowie Nowego Tysiąclecia", która mówi, że człowiek został stworzony jako robotnik do pozaziemskiej cywilizacji. Wierzycie w to? Statki rzeczonych "kosmitów" to pomysł nazistowskich naukowców na stworzenie okrągłego samolotu. Stany Zjednoczone przechwyciły plany i wszystko jasne.
_________________ Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn.
|
N, 5 wrz 2010, 09:19 |
|
|