|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:50
|
Autor |
Wiadomość |
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Ja lubię latać na miotle
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
N, 5 wrz 2010, 13:53 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Pojedynki magiczne są fajne. Teleportki też ale nie zbyt.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
N, 5 wrz 2010, 14:15 |
|
|
ufokura
Roz-krecony
Dołączył(a): Śr, 1 kwi 2009, 08:30 Posty: 115 Lokalizacja: Bielsko-Biała
|
lubie gadanie
|
Cz, 16 wrz 2010, 17:25 |
|
|
Playboii
Kośćposting
|
Mi się podoba wszystko!!!
_________________Byłem DAVIX
|
Cz, 16 wrz 2010, 17:39 |
|
|
smokos
Roz-krecony
|
ja lubie latanie na miotle i pojedynki
|
N, 19 wrz 2010, 16:41 |
|
|
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
|
_________________Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
|
Śr, 17 lis 2010, 13:12 |
|
|
margarynawa
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 21 kwi 2013, 12:39 Posty: 27 Lokalizacja: Średniowiecze ,Zamek
|
Re: Ulubiona część gry
Pojedynki ,chodzenie i rozmawianie ,budowanie __________________ Zapraszam na -Stronę"Przygody Reksia" : http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/main.html-Moją stronę o grach itp. : http://gramyiopowiadamy.streemo.pl/Comm ... fault.aspx (strona w rozwoju)
|
Śr, 24 kwi 2013, 14:57 |
|
|
Paki
Starszy Norman
|
Pojedynki ,nauka magii u serpentusa snejka ,teleportki i chodzenie i rozmawianie z postaciami. _________________________ Jak widzisz w swoim poście poprawiony wyraz na Czerwono ,to admin się tobą interesuje...
Cz, 25 kwi 2013, 13:54 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Mnie najbardziej cieszy latanie na miotle.
|
Śr, 24 lip 2013, 10:19 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
@odkop Moimi ulubionymi częściami gry są latanie na miotle, pojedynki magiczne oraz budowa teleportek. Latanie na miotle jest bardzo fajne i zawsze mi się podobało latać i używać Kretesa jako taran. Także w RIK:WA częściej grałem w RIC, bo jest to po prostu świetne. Pojedynki magiczne też za to, że bardzo lubię magię i wszystkie te rzeczy związane z magią. Nauka czarów oraz rywalizacja mają sobie jednak to coś, czego inne części gry nie posiadają, oprócz latania na miotle, oczywiście. Budowa teleportek... też lubię. Postawiłem je na trzecim miejscu, gdyż według mnie budowa nie ma sobie równych na tej właśnie lokacie. Inne też są bardzo fajne, ale te trzy uznałem za moje bardziej ulubione części RiC.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 29 cze 2014, 17:07 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
@odkopik Najbardziej lubię przesłuchania. Ciekawe wykonanie, szkoda, że w innych grach z Reksiem nie ma czegoś takiego. Na drugim miejscu znajdzie się budowanie teleportek. Trzecie miejsce zajmuje lot na miotle. Kiedyś tego nie lubiłem, ale teraz się do tego przekonałem.
|
So, 19 lip 2014, 12:53 |
|
|
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
Naklejki: 5
|
Fajne były te teleportki.
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
Śr, 3 lut 2016, 15:39 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
@Odkop mocny Osobiście bardzo lubię RiC. O każdej części mogę powiedzieć coś dobrego i złego. Bardzo nie lubiłem krainy bajek, głównie przez to, że trzeba ciągle zasuwać po całej mapie, i jest niepotrzebnie długa. Bobror zawsze był moją ulubioną krainą, ale spędzamy w nim za mało czasu, i wykułem go na pamięć już niestety przez Speedruny. Piklibię dosyć lubię, bardzo fajnie się rozbija tych skaczących wojów. Lot na miotle bardzo lubię, bo energiczny, i nawet jest to moja ulubiona minigra w RiKwA. Przesłuchania zawsze były dla mnie nudne. Obrona murów-Bardzo fajna minigra dla reksiowych "weteranów". Wątek szukania TKTPM jest świetny , i bardzo chętnie zawsze obstawiam kto tak potwornie zamąci Czekam aż Lien to znajdzie i będzie mówił, że RiC najlepsze, mimo iż tak nie jest
|
Cz, 29 kwi 2021, 09:36 |
|
|
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
Ric to najlepsza część tej serii (minimalnie wygrywa z wechikułem i miastem sekretów). Generalnie to chyba wszystkie epizody są super (poza wątkiem Waldiego Morsa- świetne miejsce, świetna postać- ale oczywiście zmarnowany potencjał). Najfajniejsza jest imo kraina bajek- cała masa nawiązań, przedniego humoru. Takim najbardziej denerwującym epizodem są oblężenia magix, zmarnowałem na to całą mase czasu xD. I oczywiście wyróżnienie dla labiryntów, które są wręcz zajebiste
|
Pn, 17 maja 2021, 19:47 |
|
|
Kamil Przezdziecki
Stawia Opór
Dołączył(a): N, 18 kwi 2021, 11:39 Posty: 5 Lokalizacja: Warszawa
|
Wydaje mi się, że chyba najlepszą minigrą w tej grze to są chyba pojedynki. Pomimo sporej trudności zawsze lubiłem obronę murów.Głównie dlatego,że można sobie fajnie poeksperymentować,a kiedy ten cały drób dostaje chociażby "zamianą w żabę" robi nie lada radochę. Szkoda tylko,że gra ma problem z odczytaniem naszych bohomazów. Drugą ulubioną rzeczą dla mnie jest "latanie na miotle",ale to głównie przez muzykę i przez to ,że trzeba mieć spory refleks.
_________________ Pamiętaj kluczem do rozwiązania problemu jest klucz
|
Cz, 20 maja 2021, 20:51 |
|
|