|
|
Teraz jest Wt, 5 lis 2024, 09:31
|
Autor |
Wiadomość |
Porąbany Fan Reksia
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 22 mar 2010, 14:53 Posty: 170 Lokalizacja: Ze starożytnego egiptu
|
Re: NIEKOŃCZĄCA SIĘ OPOWIEŚĆ
A potem szalona spirala zniknęła (po 44434654 nawróceniu) i zorientowali się że są uwięzieni w komixxsie
_________________ Znowu wróciłem...
|
Śr, 12 sty 2011, 08:36 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Przestraszyli się atakujących ich Troll Face'ów i dresiarzy.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Śr, 12 sty 2011, 17:02 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Na szczęście do zagrożonego komiksu ktoś się dorwał na czas, by domalować dresiarzom wąsy tak długie, że się o nie potykali. Reksio i Kretes zdążyli uciec.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 13 sty 2011, 20:37 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
I znowu - kolejny już raz świat zawirował i niestety trzeba było zacząć przygodę od początku... Reksio biegał sobie podwórzu. Nagle zobaczył go kretes mogę pobiegać z tobą???? NO jasne tylko załóż sportowe ubranie bo będziemy długo biegać Dobra spokojnie założe ale będziemy biegać tylko wkółko czy jak????? najpierw przebiegnijmy się wokół podwórka a potem zobaczymy
Dla dzielnego psiaka Reksia tego było już po prostu za wiele, niekończąca opowieść została zamotana przez siebie samą i wplątana w nieodpowiednie zakrzywione kontinuum czasoprzestrzenne co doprowadziło do powstania wielkiej kołomyi elementarnej - co miało być początkiem końca ze względu na to jaki został tam stworzony poziom omotania kolejnych bohaterów i poziom absurdu który zaczął sam siebie wciągać w tę czeluść, razem z użytkownikami forum Reksia. Wszytko pędziło tak szybko, że trudno było się w ogóle połapać o co w tym wszystkim chodzi. Wreszcie powstał nowy byt fizyczny, który właściwie nie był bytem ale był wymiarem który pochłonął wszystkie inne wymiary i tak właśnie między rozpaczą a śmiechem powstało coś co nazywamy ogólnym ładem. Nikt nie wie czym on właściwie jest, a i domyślanie się nawet jest bezcelowe i bezskutecznie.
Reksio otrząsnął się z potwornego snu. Głowa bolała go niemiłosiernie więc musiał wziąć na to jakieś leki, ale niestety apteczka w budzie Reksia świeciła pustkami. - Hau, hau, hau - Zawołał Reksio Wtedy przybiegł do jego budy kret Kretes i spytał się czego Reksio potrzebuje, a on odpowiedział mu w swoim języku o swoim śnie i o tym jak bardzo boli go głowa. - Reksiu, idź się połóż, a ja skoczę do weterynarza i spytam się jakich leków potrzebujesz, potem je kupię z aptece za rogiem. Dobrze? - Spytał jakby retorycznie Kretes. - Hau - odpowiedział krótko Kretes i wszystko było już jasne... Kretes spiesznym krokiem opuścił budę dzielnego psa.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Pt, 14 sty 2011, 19:19 |
|
|
Hydrylia
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2010, 22:40 Posty: 53 Lokalizacja: Z Margonem
|
Jednak kret Kretes otrząsnął się z tego faktu i pomyślał: - Co ja będę latał za tym Reksiem, skoro mogę poczytać Times'a lub pograć w RiKwA? Kreton ze mnie...
_________________I love BEAGLE! <3 Pozdro dla brata! __________________________________________ Mam IP nieznanego, ale nie jestem nim.
|
Pt, 14 sty 2011, 19:25 |
|
|
HaND OF BLooD
Roz-kreca się
|
Koleś postanowił pograć w tibię. Kiedy zalogował się - jego postać była pusta. Dostał hacka.
_________________Avek wykonany przez użytkownika AdamMag.
|
Pt, 14 sty 2011, 19:32 |
|
|
xXx Justi xXx
Roz-kreca się
|
Wkurzył się i walnął łapą w komputer. Niestety zapomniał, że ostatnia kuracja odchudzająca była bezskuteczna i z komputera zostały strzępy. Wtedy Kretes stwierdził, że musi iść do apteki po środki na depresję, a przy okazji kupił lekarstwa dla reksia.
|
Pn, 17 sty 2011, 18:27 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Ale zapomniał co miał robić i poszedł do pizzerii, bo mu zapachniało
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pn, 17 sty 2011, 18:51 |
|
|
Garmon
Bywalec Nory
Naklejki: 0
|
Reksio pobiegł do Koguta aby mu zrobił nowy komputer.
|
Pn, 17 sty 2011, 21:18 |
|
|
Garmon
Bywalec Nory
|
Ale najpierw musiał zdobyć części.
|
Wt, 18 sty 2011, 12:05 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
Reksiowi nie chciało się szukać części i poszedł do Kretesa zagrać na Playstation w RIKWA
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Wt, 18 sty 2011, 14:50 |
|
|
HaND OF BLooD
Roz-kreca się
|
Ale na konsoli wyskoczył BSoD.
|
Wt, 18 sty 2011, 14:54 |
|
|
Garmon
Bywalec Nory
|
Reksio się tak @*!#$%& ,że rozwalił norę Kretesa.
|
Wt, 18 sty 2011, 15:06 |
|
|
HaND OF BLooD
Roz-kreca się
|
Reksio stracił panowanie i zaczął rozwalać wszystko po kolei.
|
Wt, 18 sty 2011, 15:13 |
|
|
Garmon
Bywalec Nory
|
Wtem, Kogut uśpił Reksia!
|
Wt, 18 sty 2011, 17:40 |