|
|
Teraz jest Wt, 5 lis 2024, 06:31
|
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Re: NIEKOŃCZĄCA SIĘ OPOWIEŚĆ
Molly, która pojawiła się tam po to, by zagonić go do sprzątania bajzeru w piwnicy. -Słuchaj, Molly... -Migiem, rozbił się słój z radioaktywnym plutonem, ten od Kornelka. Biegusiem!
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 30 sty 2011, 17:07 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Kret nie mógł dyskutować. Ale gdy tylko się oddalił, poszedł drogą okrężną i wszedł do szpitala tylnym wejściem.
Molly mnie nie powstrzyma! - Powiedział dzielny kret.
Gdy tylko doszedł do drzwi Reksia, łóżko było puste.
- Reksiu! Gdzie jesteś? - zaczął lamentować biedny kret.
|
N, 30 sty 2011, 17:28 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
( Tu był cytat, który pozwoliłam sobie usunąć, po co zostawiać po tym ślad? /Marta) Pozwólcie że zignoruję ten post- zresztą został już zgłoszony modom i chyba zostanie usunięty. Nie piszemy postów tego TYPU. __________________________________________________ Kretes zaczął rozglądać się po sali. Po jakimś czasie przyszła tam kura Antonina która była tam salową. - Czego pan szuka? - Spytała Kretesa. - Pacjenta co tu był, czyli dzielnego psiaka Reksia - odparł. - Ale doktor wypisał go już kilka godzin temu. Proszę stąd iść, muszę posprzątać! - Podniosła głos Antonina. - Ło matku! Gdzie on mógł się podziać. Miał na mnie szczekać, tfu, miał czekać. - Powiedział Kretes do siebie opuszczając salę. Kret poszedł w kierunku drzwi wyjściowych szpitala. Nagle jednak usłyszał głos Reksia dobiegający z którejś z sal. Kretes nacisnął na klamkę, ale drzwi okazały się być zamknięte.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
N, 30 sty 2011, 20:49 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
Ktoś zamknął najwyraźniej Reksia w szafie. Kto-odpowiedź na to pytanie zjawiło się po chwili za plecami Kretesa. Był to...
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 30 sty 2011, 21:58 |
|
|
Gryfindyk
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 2 sty 2011, 13:21 Posty: 29 Lokalizacja: Gabinet Gurgurdyk Gryfindyka
|
Nostradamus!
Pn, 31 sty 2011, 08:18 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
-Na boga Twaroga! Co ty tu robisz? -Przybyłem, aby zniewolić Reksia! Muahahaha! -O matku! Rozległa się straszna muzyka tadadadammm.... -Tadadadammm...-zawtórował kret.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pn, 31 sty 2011, 10:56 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
I wpadł na świetny pomyśł. Rozbił na głowie nostradamusa radioaktywny pluton od Koguta. Tajemniczy wypuścił klucze i rozpłynął się w powietrzu.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pn, 31 sty 2011, 10:59 |
|
|
Garmon
Bywalec Nory
Naklejki: 0
|
Gdy Reksio wyszedł z szafy miał na prawie całym ciele siniaki.
|
Pn, 31 sty 2011, 15:11 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
-Czy to Nostradamus tak cię urządził, Reksiu?
|
Pn, 31 sty 2011, 17:44 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
Ale Reksio nic nie odpowiedział, tylko zemdlał. Trzeba było go znowu położyć do łóżka. Tak też Kretes uczynił. Lecz przypomniało mu się, że musi lecieć na Marsa!
W tym wypadku kret mógł zrobić tylko jedno - ...
|
Pn, 31 sty 2011, 17:47 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
Wezwał na pomoc La Resistance.
|
Pn, 31 sty 2011, 17:49 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
Wszyscy jednak polecieli na Marsa.
Biedny kret tylko lamentował. W końcu nie mógł nic zrobić, ale nagle wpadł na pomysł!
|
Pn, 31 sty 2011, 17:53 |
|
|
Garmon
Bywalec Nory
Naklejki: 0
|
W warsztacie Koguta widział robota który mógł zaopiekować się Reksiem.
|
Pn, 31 sty 2011, 20:07 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
Kretes wykorzystał robota i sam pobiegł, aby wyruszyć na Księżyc. Właśnie zobaczył Krettiego, który stał obok wajchadłowca.
|
Pn, 31 sty 2011, 20:12 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
Kretes użył podnośnika, by wepchnąć Krettiego przez drzwiczki i solidnie zapiął pasy. Na orbicie zdecydował, że ostatecznie poleci na...
|
Pn, 31 sty 2011, 23:44 |
|
|