|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:43
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Naklejki: 0
|
Żona Narratora
W pewnym momencie w 2 epizocie w limited edition gdy na coś naciśniemy (nie pamiętam na co) to mówi kretes a później narrator tyle że damskim głosem czyżby to była jego żona???
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
Pn, 2 maja 2011, 18:59 |
|
|
harkokokonem
Norman
Dołączył(a): Pt, 7 maja 2010, 13:58 Posty: 273 Lokalizacja: z teleportera
|
Re: Żona Narratora
możliwe , wiemy więcej o narratorze
_________________ Piszę poprawnie po polsku
MOJE FORUM
http://www.przygodo.fora.pl/
Zajerestruj się koniecznie!
|
Pn, 2 maja 2011, 19:14 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Czy ja wiem? Nie mam tej gry, ale myślę, że narrator ... to tylko narrator. Postać dodana pod humor, która nie ma nic wspólnego z fabułą. Zwykły przypadek, gdybym miał tą grę lub po prostu ten fragment gdzieś do obejrzenia (może ktoś by nagrał i wstawił?), to stwierdziłbym więcej. O ile wydaje mi się, że damski głos coś tam może znaczyć, ale na pewno nie jest to żona narratora.
|
Pn, 2 maja 2011, 19:19 |
|
|
Sergio
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 3 sty 2011, 19:59 Posty: 73 Lokalizacja: Przy komputerze
|
Jeżeli w ogóle coś takiego jest, to być może, kiedy nagrywali narratora, zapomnieli nagrać tej kwestii i musieli ją później nagrać, narrator pojechał na urlop, czy coś takiego...
|
Pn, 2 maja 2011, 20:09 |
|
|
Kretes96
Roz-kreca się
|
Czy chodziło ci o ten dialog, który w poziomie 2 możemy otrzymać poprzez kliknięcie liny, na której wisiał haczyk? Kretes: No tak, tu wisiał haczyk, teraz wszystko rozumiem. Narrator (?): Na pewno wszystko rozumiesz? (zdanie to "narratorka" wypowiedziała tak jakby to było zdanie oznajmujące) Kretes: Nie bardzo, ale nie chciałbym wyjść na mało rozgarniętego.
|
Wt, 3 maja 2011, 09:52 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
To brzmi mi bardziej jak syntezator głosu "Ivona"
|
Wt, 3 maja 2011, 10:15 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Hm....słyszałem ten dialog z damskim głosem narratora. Ale czy to była jego żona?- Nie. Gdyby to była ona było by coś więcej rozwiniętego w grze. Pewnie ten moment zrobili dla humoru albo urozmaicenia gry. Oraz mógł to być wątek który poruszył Sergio...
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Wt, 3 maja 2011, 10:16 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
|
Tak chodzi mi właśnie o ten dialog
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
Wt, 3 maja 2011, 16:32 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
te trzy posty wyjaśniają prawie wszystko co o tym myślę, ten drugi post potwierdza fakt, że kretes nie zwrócił na to uwagi, zupełnie jakby nie słyszał różnicy.
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
So, 7 maja 2011, 11:32 |
|
|
Kretes96
Roz-kreca się
|
Właściwie to było prawdopodobne, jednak ten głos można usłyszeć w nieużytych wawach z RiKTTW. Być może najpierw Aidem nagrywało kwestie z syntezatorem jako miejsce na prawdziwą (nagraną przez aktora) kwestię postaci. Aidem, ponoć przegapiło tą wypowiedź mówioną właściwie przez narratora. Dodam jeszcze, że ta kwestia w języku angielskim jest normalna.
|
So, 14 maja 2011, 22:03 |
|
|
opipiter11
Roz-krecony
|
To chyba jakiś nie udany tekst.bo w wersji na IPhona nie było tego tekstu.
|
Pn, 8 lip 2013, 15:55 |
|
|
takijeden
Norman
|
Tak. Też to zauważyłem. Według mnie to kolejne niedopracowanie w tej grze. W innym momencie, gdy jesteś na farmie i próbujesz wejść na teren hodowli batatów, farmer krzyczy coś głosem Kretesa. To kolejne niedopracowanie .
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Pt, 19 lip 2013, 18:54 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
To raczej nie była jego żona. Ten narrator mówił coś takiego ,,A rozumiesz to?'' i gadał żeńskim głosem... nie wiem dokładnie jak to było...
|
Pt, 19 lip 2013, 19:54 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Ale ciekawe czemu Kretes tego nie zauważył? Był głuchy, gdy żona Narratora to wypowiedziała? Ale to mi się wydaję, że to był zniekształcacz głosu, bo mi to wyglądało na zniekształcenie głosu. Bo ponoć pytała, a wyglądało to na oznajmienie. Jestem ciekaw, kto chciał się tym pobawić? Może to dla urozmaicenia gry i wielu zadanych pytań tutaj na forum? Co wy sądzicie?
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Wt, 23 lip 2013, 18:35 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Raczej nie... to po prostu niedopracowanie gry... nie nagrali dialogu, a widocznie tak się skupili na języku angielskim, że zapomnieli przeprowadzić dodatkowe testy dla języka polskiego i Aidem Media wydało grę z tym błędem. Jeżeli ktoś ma tę grę: http://sklep.aidemmedia.pl/city-of-secrets to ja mam do niego pytanie... Czy ten dialog w tej wersji gry został zastąpiony prawidłowym?
Wt, 23 lip 2013, 22:01 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|