|
|
Teraz jest So, 2 lis 2024, 12:34
|
Autor |
Wiadomość |
olexo
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 31 maja 2011, 09:47 Posty: 24 Lokalizacja: dolna piklibia
|
Re: NIEKOŃCZĄCA SIĘ OPOWIEŚĆ
boba bobskiego
_________________ no nie wierzę niech pies szansę ma!
|
N, 26 cze 2011, 05:50 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Ruszyli w pogoń za bobem.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
N, 26 cze 2011, 10:40 |
|
|
olexo
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 31 maja 2011, 09:47 Posty: 24 Lokalizacja: dolna piklibia
|
i nagle!
_________________ no nie wierzę niech pies szansę ma!
|
Pn, 27 cze 2011, 16:46 |
|
|
.reksio
Roz-kreca się
|
bob im uciekł
_________________ reksio fajny reksio
|
Pn, 27 cze 2011, 16:49 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
okazało się...
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
N, 3 lip 2011, 20:55 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
|
że wpadł do innego wy miaru więc o ni za nim i trafili do...
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
Cz, 7 lip 2011, 20:11 |
|
|
Smoczy Mag
Roz-kreca się
|
Krainy Magii.
|
Pt, 8 lip 2011, 18:29 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
|
która wyglądała tak jakoś mroczno
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
Pt, 8 lip 2011, 19:48 |
|
|
Smoczy Mag
Roz-kreca się
|
Nagle zjawił się Smoczy Mag i powiedział im że Krainę Magii opanowała ciemność.
|
So, 9 lip 2011, 10:11 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
|
i zachwile coś się pojawiło i prowało smoczego maga
|
So, 9 lip 2011, 13:13 |
|
|
krys95
Norman
Dołączył(a): Wt, 2 wrz 2008, 14:57 Posty: 293 Lokalizacja: Moon of Endor
|
Odświeżam *** Okazało się, że był to cyklop, więc Reksio rzucił płonącą żagwią w oko potwora i kreatura zawyła ze wściekłości...
_________________Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :] http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
|
Pn, 18 lip 2011, 09:25 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Puściła Smoczego Maga i zaczęła rzucać na oślep kamieniami. Ale jako, że cyklop miał tylko jedno oko (a właściwie już nie miał) to nie trafiał. Wreszcie wkurzył się do tego stopnia, że krzyknął: -Psosejdonie! Ty widzisz i nie grzmisz! Ci wandale wybili oko twojemu synowi Psolifenowi, czyli mnie! W tym momencie zagrzmiało i ziemia zmieniła się w morze. Ale Kogut Wynalazca, który pojawił się nagle, szybko zbudował tratwę i wszyscy zostali uratowani. Nagle zobaczyli Boba Bobowskiego. -Za nim!-krzyknął Kretes. Szybko złapali Boba i pokonali go tak, że aż stał się dobry. I w tym momencie Kraina Magii znów zrobiła się normalna.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 18 lip 2011, 11:11 |
|
|
krys95
Norman
Dołączył(a): Wt, 2 wrz 2008, 14:57 Posty: 293 Lokalizacja: Moon of Endor
|
Jednakże były to tylko zwidy, gdyż Bobby zaczarował ich. Po chwili, gdy znowu widzieli normalnie nie było go...
_________________Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :] http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
|
Pn, 18 lip 2011, 13:05 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
...A oni siedzieli w lochu. Nagle zawiasy w zamkniętych drzwiach pękły i stanął w nich pies, wyglądający jak Reksio, z tym, że miał czerwoną pelerynę, niebieski uniform i czarną maskę, a na pasku, rękawach i pelerynie znaki z literami "SR". Był to Super Reksiu.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 18 lip 2011, 13:53 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Reksio się wkurzył i rzucił się na Super Reksia - tego już za wiele. Kretes dał łupnia w drzwi, ale, że już ich tam nie było trafił w Herosa. Poturbowany Superpies zniknął, a bohaterowie, chcąc zmienić niekończącą się się opowieść, cofnęli ją do momentu...
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Cz, 21 lip 2011, 15:07 |
|
|