|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 19:10
|
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: Kaskadowa Valhalla
Olexo - ile zajmie ci stworzenie jakiejś katapulty, sieci czy czegoś podobnego? Autor - pokład działowy. Strzelaj, ile wlezie. Art - idziesz ze mną na główny pokład. Kapitanie, ile osób liczy załoga, ile mamy dział i ile broni?
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 25 paź 2014, 16:01 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
Ile? Myślę że to będzie jakieś... o, już gotowe! To jest armata wyrzucjajaca sieci. Dodatkowo umieściłem schemat jej używania. No, tu chyba można ją postawić.
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
So, 25 paź 2014, 17:15 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Ostatnio edytowano So, 25 paź 2014, 19:04 przez Autor8, łącznie edytowano 1 raz
|
So, 25 paź 2014, 18:55 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Pikomiecz...? Dzięki... Jest słodszy, niż myślałem... HURRAAA!
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 25 paź 2014, 19:01 |
|
|
Pan Potwór
I'm Monster And I Know it!
Dołączył(a): Śr, 31 paź 2012, 17:40 Posty: 341 Lokalizacja: Nora Pana Potwora.
Naklejki: 0
|
Kapitan czym prędzej wybiegł na pokład. - A niech mnie! Ale bydle! - wykrzyczał z ironią. - TO OŚMIORNICA IDIOCI! OŚMIORNICA! ONA SAMA NIE ZATOPI STATKU. - nie krył zażenowania. - Ale kapitanie! Ale kapitanie... Mmm y my śleliśmy że... - Źle myśleliście. Jeszcze raz ktoś zrobi sobie tak okrutny żart ze mnie i moich nowych gości, to nie ręczę za siebie.. - starał się dać ultimatum swoim kompanom. Siadł na jednej z beczek i zaczął rozpaczać. - Nie.. to nie jest dla mnie... - zapłakał. Z jego oczu zaczęły sączyć się łzy. Pogrążony w rozpaczy starał się znaleźć jakieś wyjście z sytuacji, ale nijak nie miał pojęcia co dalej zrobić. Zaczął szlochać. Przez chwilę nawet chcieliście go pocieszyć... ale chęć ta zniknęła w momencie, gdy pojawił się za nim cień... który... wydawał się całkiem znajomy Czarnemu i miał nóż.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
So, 25 paź 2014, 19:05 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
|
So, 25 paź 2014, 19:32 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
|
So, 25 paź 2014, 20:05 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
"A o mnie to się nie martwisz. Ja wcale sie nie obrazam, tylko jest mi smutno z tego powodu ze wyszlo tak a nie inaczej no i wgl jest mi smutno ze slonce nie kreci sie wokol ziemi no i wgl ze nad swiatem nie zapanowaly jeszcze krzyzowki nosorozcow i ciastek. tak mi smutno ze ohoohohoho."
Mistrz i Małgorzata <3
|
So, 25 paź 2014, 20:13 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Kapitanie, proszę uważać! ZOSTAW GO, BESTIO!
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 25 paź 2014, 20:39 |
|
|
Pan Potwór
|
-To taka jedna wielka ironia losu. - zachichotał cień. Niby chcecie mnie zabić, niby chcecie uratować swojego kapitana, ale wciąż nie pamiętacie, że nie możecie mi nic zrobić. HAHAHAHAHAH! - zaśmiał się. - No to patrz. - powiedziałem. Cień spojrzał na mnie z lekceważeniem. Nie namyślając się długo, użyłem po raz ostatni oka iluzji. Fala energii, która z niego wypłynęła zabrała za sobą napastnika. [OKO ILUZJI ZOSTAŁO ZNISZCZONE]- Uff.. blisko było. Neville, kimkolwiek on jest, przez jakiś czas będzie w alternatywie, w której to wszyscy wyglądają jak on i wszyscy chcą go zabić. - powiedziałem z ulgą. Kapitan wciąż nie krył zaskoczenia i zażenowania całą sytuacją. - DLACZEGO MU NIE POZWOLILIŚCIE? MIAŁBYM PRZYNAJMNIEJ ŚWIĘTY SPOKÓJ. - zapłakał. Przez jego myśli krążyło wiele niezbyt pochlebnych opinii na temat przyszłości. Twierdził, że nic nie da się zrobić i wszystkie momenty jego życia i tak zawsze pójdą na marne. - KAPITANIEE! TERAZ SERIO! TERAZ SERIO! TAKIE DUŻE COŚ Z MACKAMI! ONO ZATOPI STATEK. - wykrzyczał jeden z piratów. Kapitan nawet nie drgnął, bo wiedział, że to głupi i denerwujący żart. Wy jednak zdecydowaliście się zobaczyć jak sytuacja wygląda w rzeczywistości.. A wyglądała.. cóż.. mniej więcej tak:Mieliście już świadomość tego, że poprawa nastroju kapitana i jakiegoś rodzaju ponowne zmotywowanie go do życia, nie było teraz waszym jedynym problemem.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
N, 26 paź 2014, 09:54 |
|
|
Czarnoksieznik
|
|
N, 26 paź 2014, 12:04 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
|
N, 26 paź 2014, 12:34 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
N, 26 paź 2014, 13:07 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Mistrz i Małgorzata <3
|
N, 26 paź 2014, 14:15 |
|
|
Pan Potwór
|
Niestety, bestia okazała się zbyt silna niż wszystkim to się zdawało. Wystarczył tylko jeden ruch jej potężnej macki, by cała Aquilla poszła na dno. Czuliście się niczym bohaterowie Titanica, z tym że.. no właśnie.. W tym przypadku nie mieliście dylematów moralnych dotyczących wchodzenia na deskę, czy też na jakąś prowizoryczną tratwę. Teraz sytuacja miała się zdecydowanie gorzej. Już pod wodą staliście się świadkami przedziwnego zdarzenia. Poczuliście, jakby ktoś.. wszczepił wam.. skrzela. Dało się tutaj normalnie oddychać.. Że też wcześniej tego nie przewidzieliście.
Widoki wydawały się niesamowite.. Waszą największą uwagę przykuł ten zamek.. chociaż..
Czy oby na pewno? Z rzeczy bardziej pewnych, Kapitan siadł na jednym z kamieni i zaczął rozpaczać z powodu straty swojego ukochanego statku. Wśród jego kompani zapanowała z kolei anarchia. Nie było statku - nie było żadnych obowiązków.
|
N, 26 paź 2014, 21:57 |
|
|