|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 15:51
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Kornelek
Macie może jakieś pomysły jakie umiejętności mógłby mieć kornelek, gdyby również został wessany przez monolit?
|
Cz, 13 sie 2020, 13:13 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 659 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Re: Kornelek
Pierwsze co mi przychodzi to rozwalanie, albo chociaż paraliżowanie strażników przy pomocy szpona (pod spacją). Poza tym mógłby skakać jak kogut.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Cz, 13 sie 2020, 14:10 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
|
Właśnie też myślałem, że mógłby manipulować strażnikami. Poza tym dobrym pomysłem byłaby możliwość wskakiwania-nie na skrzynie, a na kulę
|
Cz, 13 sie 2020, 14:14 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Hmm... Wskakiwać na kulę? Takie akrobacje zdecydowanie by się mu nie spodobały. Ale może Kari Mata by tak mogła?
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Cz, 13 sie 2020, 14:30 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
|
Tak, to było by ciekawe. Jednocześnie jedyną osobą która z podwórka została jest Molly. Umiejętność którą jej bym dał to... W sumie nie wiem. Możliwość odblokowania specjalnych przejść (Litera M jako symbol). Ale to nie koniec ponieważ każda postać posiadała dwie umiejętności. Jakie by jeszcze mogły być?
|
Cz, 13 sie 2020, 15:26 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Kornelek mógłby blokować strażników tak jak Kretes blokuje emitery cząsteczek i mógłby przy spacji zamieniać się miejscami z obiektem, na który patrzy
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
N, 18 paź 2020, 20:23 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Świetny pomysł. Niszczenie strażników mogłoby się okazać zbyt potężne. Blokować ich może również przy pomocy szponu (blokując ich laser jak błyskawice mocy). Co do zamiany miejsc to fajne nawiązanie do jego teleportera chaosu (jeśli o to ci chodziło) i dawałoby to graczom nowe możliwości (ja bym tylko uściślił to do obiektów sąsiadujących z Kornelkiem, bo inaczej ciężko by było tym sterować). Może kiedyś w jakieś przygodzie znów doszłoby do wessania bohaterów do monolitu, tym razem mniejszego i tam byłoby więcej rodzajów strażników, więcej postaci (pasują tu przede wszystkim jeszcze Molly i Kari Mata, ale nie obraziłbym się też na kogoś innego np. Cthuluhulu), a może nawet więcej obiektów.
|
Pn, 19 paź 2020, 07:47 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|