Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 17:23 Temat postu: Re: Kwaśniewski show |
|
|
Tyzyfona napisał: | http://wiadomosci.onet.pl/2693467,1,1,1,relacjetv.html
po prostu załamać się można jaką on nam wystawia opinię na świecie, być pijanym na wykładzie i mówić takie głupoty co o tym sądzicie |
to się nazywa POLITYKA , ale przynajmniej mieli luźny wykładzik _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 17:31 Temat postu: |
|
|
a wszystkie babcie z nim przepadają aż dziwne, jak można takiego kogoś lubić i na niego głosować, nawet na obchodach zbrodni Katyńskiej był pijany, jak tak można |
|
Powrót do góry |
|
|
Dragon Starszy Norman
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 18:04 Temat postu: |
|
|
Ech,jestem załamany,dawny prezydent Polski,a pijany jest,co o nas myślą inne kraje? _________________ Ja wolę być dziobem,pruć w fale losu i nie oglądać się za siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 18:06 Temat postu: |
|
|
pewnie że umiemy dużo wypić i jeszcze potrafimy zrobić wykład ale masz rację to psuje nam strasznie reputację |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:05 Temat postu: |
|
|
He he, czy można zepsuć jeszcze bardziej reputacje kraju, w którym rządzą kaczki, kraju, który ma kopie zapasową prezydenta, kraju gdzie polityk blokował drogi w Rzymie. kraju, którego (były) minister edukacji nie pochodzi od małpy (od konia?), kraju... Przykładów jest mnóstwo a ja wszystkiech nie pamietam...
Po proostu przeżywa te przepisy że już nie może kandytować _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:10 Temat postu: |
|
|
zawsze da się bardziej zepsuć, sądzę że powinien sobie odpuścić w końcu i się pogodzić z losem, ja w ogóle niskie mam mniemanie o LiD i SLD oni wszyscy są komuchami którym się zachciało znowu dojść do władzy i nie rozumieją że ich czasy już przeminęły |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:13 Temat postu: |
|
|
Byłem jeszcze mały kiedy panował Kwaśniewski, ale na pewno nie było wtedy takiego obciachu, upokorzeń i w ogóle, wtedy było lepiej (tylko nie wiem czy dobrze, ale lepiej to na 110%) _________________
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:17 Temat postu: |
|
|
Nie było lepiej, były przekręty <jak to powiedział [pan Oleksy > grupa trzymająca władzę z Leszkiem Milerem kochanym działała sobie, okradali sobie SLDowcy z forsy skarb państwa było bagno.... <gorsze niż dzisiaj>
a pana Kwaśniaka wybrano bo ładnie tańczył a jak przedrzeźniał papieża <znowu Kwaśniewski był wtedy pijany> to nikt nic mu nie powiedział a babcie nadal go ubóstwiają eeeee nie porównujmy czasów komuny która jest okropna do czasów dzisiejszych które mimo wszystko są lepsze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:25 Temat postu: |
|
|
Ekhm, nie używaj słów których nie znasz. Niektórzy by Cię zbiczowali do porównania "tych" czasów z "komuną"...
A Kaczyńskie to co? Tak wyrolowali Busza, że musiał im się kłaniać (), oprócz tego głupie, naginane i bezmyślne reklamówki...
Szkoda, że ich nie sprzątneła ptasia grypa...
"Grupa trzymająca władzę..." - pan Lepper wykrył atki ukłd teraz _________________
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:27 Temat postu: |
|
|
świetnie rozumiem słowo "komuna" i wszystko mimo wszystko lepiej się w tym co było orientuję bo wtedy byłam i jestem starsza od Ciebie więc trochę lepiej wiem co było i jak było |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:30 Temat postu: |
|
|
Błehehe, może i starsza, ale mniej szanujesz słowa
Komuna - karteczki, milicja, szpiegi, Rosja (lub ZSRR), Stalin, PRL.
A ja nie pamiętam żadnych z tych rzeczy _________________
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:35 Temat postu: |
|
|
pan Kwaśniewski jest proKremlowski i jak Putin obwalał błotem nasz kraj na jakiś tam uroczystościach to on siedział cichutko i się nie wychylał, i doskonale wiem że SLD TO KOMUCHY wiem że po prostu nie podoba Ci się to że mam odmienne poglądy polityczne tak to już jest że się nie lubi tych poglądów politycznych <zwłaszcza wsród młodych> które ja prezentuję i że woli się kochanego pana Kwaśniewskiego od Kaczyńskich którzy naszego państwa na grube miliony nie zadłużyli tak jak pan Kwaśniewski.
Ale już się przyzwyczaiłam do tego że za moje poglądy polityczne nikt mnie nie szanuje, więc trudno |
|
Powrót do góry |
|
|
Smuggler Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:37 Temat postu: |
|
|
Wiecie co znam wielu ludzi, którzy myśleli, że końca komuny nie dożyją a jednak się im udało myślcie pozytywnie.
IMO polska jest "skazana na sukces" _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:39 Temat postu: |
|
|
ja zawsze myślę pozytywnie i i tak nie jest z Polską tak strasznie jak np. z Białorusią i panem Łukaszenką który marzy o wielkim imperium |
|
Powrót do góry |
|
|
|