Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:41 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Kaczyńskich którzy naszego państwa na grube miliony nie zadłużyli | Ile czasu rządzą? Czasu nie mieli . A pozatym to biorą forsę od unii...
Cytat: | tych poglądów politycznych <zwłaszcza wsród młodych> które ja prezentuję | To jaki poglądy reprezentujesz? Młode nie. Stare nie. to jakie?
Więcej cytatów godnych do zacytowania więcej nie znalazłem
EDIT: Cytat: | ja zawsze myślę pozytywnie i i tak nie jest z Polską tak strasznie jak np. z Białorusią i panem Łukaszenką który marzy o wielkim imperium
|
Do czasu... Już słyszę piosenkę Big Cyca "atakują klony" _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Smuggler Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:43 Temat postu: |
|
|
Uhhh chyba Polska jednak nie jest skazana na skukces bo polak "Polska"
z małej litery pisze:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:43 Temat postu: |
|
|
Ja prezentuję UWAGA UWAGA <sądzę że mnie za to zlinczujecie i przestaniecie lubić ale trudno> ja wolę PiS niż PO PO nic konkretnego nie mówi i przyjęło politykę krytyki wobec PiSu nic konkretnego nie mówiąc i takie tam np. pan Tusk w2 debacie "Mam wiele ustaw ale ich teraz nie przytoczę" do tej pory mnie to śmieszy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:50 Temat postu: |
|
|
Popieram Tyzyfonę
PiS przynajmniej na podatków nie zwiększyło (nie mieli po prostu czasu:D ) Ale PO nie ma nam nic do zaoferowania oprócz atakowania PiS _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:57 Temat postu: |
|
|
Ja nie jestem ani za pO, ani za piS.Chyba bardziej za SO, Lepper ma chociaż trchę poczucia humoru (). Gdybym miał wybrać mniejsze zło to wybrałbym pO. Podatki... Zastanówcie się, co to jest? To pieniądze które wpływają do skarbu państwa, a jakby każda nowa partja je obniżała to wkońcu Polska by zbankrutowała... pO atakuje piS? A kto ogłosił dziadka z Wermachtu (chwyt poniżej pasa, co ma Tusk do swojego dziadka, możae sam kazał mu tam pracować?)? Jutro z chęcią pokontynuje tą dykusję, ale już musze iść spać, khe, khe. _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Slayer Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 20:01 Temat postu: |
|
|
mysle ze kwasniewski tak sie ponizył ze powinien sie wycofac z polityki _________________
moderuje błękitnym |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 20:03 Temat postu: |
|
|
Slayer napisał: | mysle ze kwasniewski tak sie ponizył ze powinien sie wycofac z polityki |
nie wycofa się bo to była swoista autoreklama _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 20:13 Temat postu: |
|
|
no cóż podatki mogą zostać jakie są ale jak po przejmie władzę to biedniejsi dostaną po plecach a bogatsi więcej kasy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 20:29 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie Kwaśniewski to po prostu narobił sobie wstydu a my nie ponieśliśmy żadnych konsekwencji. Schrzanił sprawę, ale to tylko mu zaszkodziło. Natomiast na PIS szkoda mi słów. Ci panowie (co ja w ogóle o tych padalcach gadam?) i panie nie dość, że w Polsce nic nie zrobili to jeszcze
podniszczyli jej opinię, bez potrzeby wydali mnóstwo kasy i jeszcze obwiniają o wszystko co złe w Polsce opozycję, oligarchów i jeszcze nie wiadomo kogo. Umieją tylko szkodzić i ochrzaniać innych. Mam nadzieję, że nie wygrają w najbliższych wyborach. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 20:35 Temat postu: |
|
|
a wiecie giertych ostatnio zmądrzał na dniach może na niego głosować (kurski: nieobecny rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 20:37 Temat postu: |
|
|
Michu napisał: | Jak dla mnie Kwaśniewski to po prostu narobił sobie wstydu a my nie ponieśliśmy żadnych konsekwencji. Schrzanił sprawę, ale to tylko mu zaszkodziło. [...] |
on to wykożystał jako darmową reklame w mediach i dzięki temu każdy wie, że on startuje w wyborach _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 21:06 Temat postu: |
|
|
Jutro jest Szymon Majewski Show. Na pewno będzie coś o Kwaśniewskim. Muszę to obejrzeć! Z góry polecam też innym ludziom z poczuciem humoru. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 21:10 Temat postu: |
|
|
co bym nie powiedział tak tu jestem konserwatystą. TO JEST PRZYGŁUP I PO PROSTU ŻAL OGLĄDAĆ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 21:15 Temat postu: |
|
|
Chodzi ci o Majewskiego? Według mnie to jest spoko ziom. Umie wykorzystać
zmusić ludzi do śmiania się z własnych kłopotów. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 29 Wrz 2007 22:51 Temat postu: |
|
|
Eh, w tym kraju to jak coś jest to jest:
-albo złe np.tory kolejowe
-albo niedokończone np.autostrady
-albo po prostu tego nie ma np.dobry rząd
A PIS nic prez te 2 lata nic nie zrobił.
No przepraszam, zrobił kilka awantur. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|